Menü

2008.04.01.     Hozzászólás 0

Elrajtolt a Sportbarát 2008 akció

Április 1-ével kezdetét vette a Mozgásvilág.hu által kezdeményezett Sportbarát 2008 elnevezésű, szabadidősport népszerűsítő akció és játék. Legyél Te is, és legyen általad a közösséged is Sportbarát!


Ha már eddig sem vetetted meg az aktív szabadidős elfoglaltságokat, ha szeretsz futni, úszni, kerékpározni, kirándulni, focizni, vagy a számtalan sportolási lehetőség valamelyikét űzni, akkor itt az alkalom, közösségedet Sportbaráttá formáld.

Nem kell hogy élsportoló legyél, de lehetsz az is! Mindegy, hogy "szia"-val, "jó napot"-tal, vagy "csókolommal" köszönnek Neked! Lehetsz fiú, lehetsz lány, lehetsz magas, lehetsz alacsony, lehetsz vékony, lehetsz kövér! Belőled is lehet Sportbarát!

 

A Sportbarát akció keretében azzal, hogy sportolsz, a saját intézménye(i)det is Sportbaráttá teheted. Azzal, hogy regisztrálsz a játékra, beállítod, hogy melyik intézménynek (iskolának, vállalkozásnak, településnek, klubnak) vagy a tagja, növelheted annak az esélyét, hogy a két hónapig tartó játék ideje alapján a Te intézményed legyen a 2008-as év Legsportosabb intézménye!

Mindössze annyi a dolgod, hogy regisztráció után az Edzésnaplóba felírod mikor, mit és mennyit sportoltál. Az edzéseidet jóváírjuk az intézménye(i)d "számláján", így a játék végén össze tudod hasonlítani akár az iskolád, munkahelyed, településed, klubod  "sportosságát" a többiek "sportosságával".

 

Miért érdemes a Sportbarát akcióban részt venni? Mert azzal, hogy az intézményed Sportbarát, egy rangot, elismerést kap, Te magad is részese leszel ennek a kitüntetésnek és az intézményeden belül is kitüntetést szerzel. A játék végén értékes ajándékokat, díjakat kapnak a legaktívabb intézmények, nem utolsó sorban pedig, az Edzésnapló számos előnyét élvezheted, akár a játék időtartamán túl is.

 

Látogass el a www.sportbarat.com weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz a játékkal kapcsolatban! Értesítsd barátaidat, családtagjaidat, az intézményed vezetőjét,  felebarátaidat, vagy akár ellenségeidet is és legyetek minél többen Sportbarátok!