Menü

2009.09.16.     Hozzászólás 0

Tenisz legendák Budapesten - Tennis Classics 2009

Október második hétvégéjén, a tavalyi nagy siker után idén is megrendezik Budapesten a Tennis Classics névre keresztelt sztárversenyt! A tenisz legnagyobb csillagai közül jelen lesz többek között Boris Becker, Thomas Muster, Leconte, és még néhány a felejthetetlen klasszikusok közül!


Az ősz különösen kedves lesz a teniszrajongók számára. Októberben, immár második alkalommal rendezik meg a Tennis Classics-t, ahol a sportág legnagyobb sztárjai kápráztatják el a Papp László Budapest Sportaréna közönségét. Az ismétlés nem lehetett kérdéses, még az azóta zajló gazdasági nehézségek ellenére sem, hiszen a tavalyi Tennis Classics sikere szinte megkövetelte, hogy idén is hazánkba látogassanak a nagy bajnokok.


Az ezúttal kétnaposra tervezett eseményen a tavaly "újra felfedezett" legendák mellett olyan "új" arcok is tiszteletüket teszik, akikkel idehaza, versenykörülmények között még nem találkozhatott a nagyérdemű. Taróczy Balázs versenyigazgató olyan programot állított össze, hogy még a legigényesebb sportrajongók is bizonyosan elismeréssel csettintenek, amint nyilvánosságra kerül a végleges műsorterv. De most már térjünk a lényegre, lássuk, kik érkeznek hozzánk októberben...

Pályára lép: Boris Becker,Yannick Noah,Mats Wilander, Henri Leconte, Thomas Muster,Pat Cash, Mansour Bahrami.

A szombati nap első mérkőzésén Wilander és Noah csap össze, míg a második mérkőzés Becker és Leconte csatáját hozza majd.

A külföldi legendák mellett pályára lép, a magyar tenisz reménysége Fucsovics Marci is, aki egyesben ugyan a nyolc között búcsúzott, párosban minden idei magyar sikert elhomályosítva megnyerte a US Opent párosban!