Menü

Hozzászólás 2

SZÁLLÁS   MAGYARORSZáG

Szent Orbán Erdei Wellnes Hotel

2625 Kóspallag, Béke utca 1
0627-378-034
0627-378-047
szentorban@szentorban.hu
www.szentorban.hu

 Szent Orbán Erdei Wellnes Hotel

“KÜLÖNLEGES VILÁG AZ ERDŐ MÉLYÉN!


A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel , amely Európában egyedülálló **** farönk szálloda, a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait. 


80818-orbankep1.JPG

 


Vendégeinket két stílussal, kétféle hangulatot árasztó szállodaépülettel várjuk.  A különleges megjelenésű és illatú farönk hotelben vagy a légkondicionált kőépületszárnyunkban a szobáink mind tágasak, bio-kókusz ággyal, műholdas Tv-vel, Internet eléréssel, szobaszéffel, hajszárítóval, telefonnal, mini bárral és egyes szobák terasszal is várják a pihenésre vágyókat. Minden szoba nemdohányzó.


80818-orbankep2.JPG


 

Szállodánk szabadtéri strandja 25 méter hosszú, feszített víztükrű, melegített úszó- és gyermekmedencével, koktélbárral kínálja magát nyáron a legszebb kilátású helyen.


80818-orbanlatkep3.JPG

 


A szálloda mellett két nagy, modern, kiválóan karbantartott teniszpálya várja e sportág hódolóit. Lehet még tollas- és pingponglabdázni, bowlingozni, lovas kocsizni.

 A hotelig vezető erdei műút a táj szépségével lenyügőzi és szerpentinjeivel kellemesen kitikkasztja a bringázókat, akik ezután igény szerint felfrissíthetik magukat szállodánkban.  A környező erdő még a gyalogtúrázók számára is nyújt kikapcsolódási lehetőséget, a műúton görkorcsolyázni is lehet és az ismét üzemelő börzsönyi erdei kisvasút áll  még vendégeink rendelkezésére.


80818-orbankep4.JPG


 

Az aktív nap után az erdei finn szaunaház, merülő medencével és a beltéri fürdő és wellness: infra-és aroma kabin, finn szauna, gőzfürdő, csendszoba, beltéri medencével és kültéri jacuzzival segítenek a testi, lelki felfrissülésben. Azonkívül különböző masszázstípusokkal állunk vendégeink rendelkezésére.


80818-orbankep5.JPG


 

Éttermünkben a szárnyasok és a halak mellett, a környező erdőkben elejtett vadfélékből ( őz, szarvas, muflon, vaddisznó) ízletes és ínyenc módon készített ételek széles kínálatát nyújtjuk. Nyáron, a vendégeink szeme láttára, parázson sütjük a különleges pácokban érlelt húsokat.


80818-orbankep6.JPG


Szállodánk ugyanakkor ideális helyszín tréningek, konferenciák, outdoor programok megtartásához és csapatépítő programok szervezésében is nagy jártassággal rendelkezünk.  szállodánk 2009-ben megnyerte a 4 és 5****-os szállodák kategóriájában az év legjobb tréninghelyszínét megillető „Aranycsillag díjat”.

Programlehetőségeink között, a szálloda által nyújtott extra szolgáltatásokon túl, szerepelnek alvállalkozóink segítségével szervezett és lebonyolított kalandtúrák, paintball, szarvasgomba vadászat, valamint különböző zenei- és szórakoztató szolgáltatások.

Elérhetőségeink:

2625 Kóspallag-Nagyirtáspuszta

Tel.: 0627-378-034; 0627-378-047

Fax: 0627-378-065

E-mail: szentorban@szentorban.hu

Web: www.szentorban.hu

 

2625 Kóspallag, Béke utca 1
0627-378-034
0627-378-047
szentorban@szentorban.hu
www.szentorban.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Tanítvány 2011.01.27.   09:34

  Tanítvány

  Amikor mi voltunk, nem volt gond a kiszolgálással. Kedvesek voltak. Lehet rossz napjuk volt. 

  válasz erre...

 • Edző 2010.07.25.   12:44

  Edző

  Nemrég voltam a Szent Orbán hotelben, szubjektív élményeim ellenére megpróbálok objektív maradni. A hely gyönyörű, valóban hasonló - néha még talán szebb -, mint a képeken. A személyzet viszont kritikán aluli...a kiszolgálás arrogáns, a sokadik lekezezelő megnyilvánulás után nyilván nem hangosan, de erélyesen helyre kellett tenni a kiszolgálókat. Utána normálisak voltak. Természetesen ez nem a személyzet minden tagjára igaz, valahogy mindig az étteremnél kerültünk konfliktusba. Ennyi...ha ezen javítanának, valóban különleges hely lenne. Nem olcsó, jelenlegi kondiciókkal van jobb hely hazánkban, ha ár-érték arányát vizsgáljuk...ha a kiszolgálás színvonalán javítanának, akkor valóban egy különleges élménnyé válhatna a hely.

  válasz erre...