Menü

Hozzászólás 0

NORDIC WALKING, UTAZÁSI IRODA, KRIEGLACH

Tourismusregionalverband Hochsteiermark

8670 KRIEGLACH, Pestalozzistrasse 12.
+43 - 3855 45570
Fax: +43 - 3855 45570 20
tourismus@hochsteiermark.at
www.hochsteiermark.at

81016-Logo-gr-n-Webdresse-.jpg

Hochsteiermark - "Készen állsz a hegyekre?"

Hochsteiermark magában foglalja Leoben, Bruck an der Mur, Mürzzuschlag és Liezenz által közrefogott stájer területeket. Ez a terület összesen 9 egyedülálló és élményekben gazdag régiónak ad otthont.

Túrázók, hegymászók és a kerékpárosok vigyázzatok:
Amikor a nap reggel felkel, és a hegycsúcsok meleg, aranyló fényben fürdenek, Hochsteiermarkban egy tökéletes nap kezdődik!

Ahogyan a név: "HOCHsteiermark" is sugallja, a régió szívében fekszik az impozáns Hochschwab-hegység, 2277 m tengerszint feletti magassággal. Ez a hegység egy kiterjedt és látványos mészkő fennsíkon, mintegy 400 km2-en terül el, nyugat felől Präbichl, kelet felől Seebergsattel határolja és Európa legnagyobb zergeállományát számlálja.

Lélegzetelállító hegyvonulatokkal van körülvéve, mint például az Eisenerzer- és a Fischbacher Alpok, ahogyan a Kalkalpen keleti lábánál a Hohen Veitsch, Schneealm és Rax.. ezért méltón viseli Hochsteiermark A "hegyek mekkája" nevet a kalandokat kedvelők és ínyencek körében, valamint kicsi és nagy "hegyi emberek" számára.

A cél maga az út!
A zöld természet, minden víz- és erdészeti erőforrásával Hochsteier éltető elemei. Inspiráló tematikus túraútvonalak, mint például a Wald der Sinne,  az Aquazell Altenberg, a Bründlweg, a Sonnenweg, a Wulfingweg vagy a Weitental teszik a természetet és kincseit megtapasztalhatóvá.

"River-Bugging" az új őrület Új-Zélandról, rafting, canyoning a Salzan, búvárkodás és úszás a Zöld-tóban, vagy egyszerűen csak a Grüblsee vagy Erlaufsee ejt bennünket rabul kristálytiszta, smaragdzöld színével.

Több mint 200 csúcskereszt, több mint 1000 km jelzett túra- és zarándok útvonal, több mint 100 hangulatos hegyi kunyhó és fogadó dobogtatja meg a túrázók szívét.

Készítsd fel a kerékpárod! - ahogy itt mondják: "Jo, wir san mitn Radl do!"
Számos nagyszerű hegyikerékpáros és családi-kerékpáros útvonal ösztönöz Téged a Mura és a Mürz mentén való tekerésre. Kaland tippünk: bringázz fogadótól fogadóig, egyik helyről a másikra, és töltsd ott az éjszakát, ahol a legjobban tetszik. ...Aludj el egy romantikus naplementét nézve, hogy a következő napra ébredve frissen és kipihenten fogyaszthasd el a helyi stájer gazdák által kínált energiadús és bőséges reggelit.

Egyenesen fel!
Azok számára, akik szívesen törnek még magasabbra, a hochstájer hegyi világ változatos alpesi játszóteret biztosít: a via ferráták kötélpályáin át, a hegymászó területekig és sziklás alpesi Klasszikusokig.

Információk közvetlenül a turisztikai hivataltól:
Tourismusregionalverband Hochsteiermark
Pestalozzistrasse 12
A-8670 Krieglach
Tel.: +43 - 3855 45570
Fax: +43 - 3855 45570 20
tourismus@hochsteiermark.at
www.hochsteiermark.at

Címkék: ausztria, aktív utazás, túrázás, kerékpározás

Olvass többet a témáról: ausztria, aktív utazás, túrázás, kerékpározás

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.