Menü

2007.09.24.     Hozzászólás 0

shortcut.hu

Kisbusznyi focilabda napi 10 perc focihoz

Filkor Attila teljesítette a fogadást – Ganxsta ideges, hogy mit kérnek tőle cserébe
Az Inter profi magyar játékosa megszerezte a kisbusznyi labdát

Kiderült, hogy az Inter profi magyar játékosa, Filkor Attila nem csak a sportban, hanem az élet más területén sem ismer lehetetlent. Néhány hete ugyanis fogadást kötött Ganxsta Zolee-val, hogy A Foci Körülvesz mozgalom számára szerez egy egész kisbusznyi labdát, és most íme, megérkezett a „szállítmánnyal”. Most már csak Döglégynek fáj a feje, hogy Attila mit kér tőle cserébe.

Zolee és Attila a magyar-olasz focimeccs után találkozott, és akkor tudatosodott bennük, hogy mindketten tagjai A Foci Körülvesz mozgalomnak. Ganxsta nem is vesztegette az idejét, azonnal megkérte a focistát, hogy szerezzen egy kisbusznyi labdát.

„Attila azonnal benne volt a dologban, és vagányan közölte velem, hogy  része volt abban, hogy a világ legjobb csapatát 3:1-re megverjék, akkor egy busznyi labda megszerzése nem okozhat problémát. Magamban igazából úgy kezeltem a történetet, hogy valóban nagyon jól játszik ez a kölyök, de ennyi labdát úgysem tud megszerezni. Erre néhány napja csörög a telefon, és Filkor hív, hogy találkozzunk, mert megvannak a labdák. Alig hittem a fülemnek, majd pedig a szememnek, amikor megláttam azt a rengeteg lasztit” – mondja Ganxsta Zolee.

A nagyszájú rapper a fogadáskor azt mondta, hogy Attila bármit kérhet tőle, de most egy kicsit megijedt, mert még nem tudja, hogy a labdákért cserébe mit kell teljesítenie.

„A fogadáskor Zolee lazán odavágta nekem, hogy ha meglesznek a labdák, akkor akár a legszebb magyar hölgyek állnak nekem sorfalat. Igazán kecsegtető az ajánlat, de még egy kicsit gondolkodom rajta, hogy elfogadom-e, vagy valami jobbat találok ki. Addig is hadd idegeskedjen Zolee!” – teszi hozzá  nevetve Filkor Attila.