Menü

2007.07.25.     Hozzászólás 0

Csak napi 10 perc foci

"A foci körülvesz" címmel indult útjára Magyarországon az a mozgalom, melynek célja, hogy mindenki sportoljon legalább heti néhány alkalommal. Az ügyért a "sztárok" is komoly erőfeszítéseket tesznek.


Konta Barbara, Ganxsta Zoli, Nacsa Olivér és Hevesi Tamás most azért kezd népszerűsítő kampányba, mert úgy vélik: a foci nemcsak a professzionális labdarúgást jelenti, hanem mindennapi életünk szerves része lehet.

Az ismert személyek arra próbálnak majd mindenkit ráébreszteni, hogy az elhatározáson kívül csak egy labda kell a focizáshoz, hiszen úgy kell játszani, ahogy kedvünk tartja, testünk kívánja. A focikorulvesz.hu honlapon bárki csatlakozhat a mozgalomhoz. Ehhez mindössze regisztrálnia kell, és vállalnia, hogy mindent megtesz azért, hogy minden nap, de lehetőség szerint hetente többször legalább 10 percet kergesse a labdát.  Az interaktív honlapon pedig azt is elolvashatjuk, hogyan birkóznak meg a feladattal a kampányban részt vevő sztárok. 

A www.focikorulvesz.hu oldalon regisztrálva magunk is támogathatjuk a mozgalmat, illetve nyomon követhetjük, hogy az egyes ismert személyek miként bírkóznak meg a rájuk tűzött feladattal.

- Mozgásvilág.hu -