Menü

2007.07.31.     Hozzászólás 0

Shortcut Communications

A foci körülvesz – az Internazionale profi labdarúgója is csatlakozott

Filkor Attila barátai körében toboroz - Filkor Attila, az Internazionale fiatal magyar focistája bár Olaszországban él, mégis hamar eljutott hozzá A foci körülvesz elnevezésű hazai kezdeményezés híre, és máris csatlakozott a mozgalomhoz.

A Ganxsta Zolee, Konta Barbara, Hevesi Tamás és Nacsa Olivér által elindított mozgalom lényege: minden nap focizz tíz percet! Filkornak nem kell különösebb erőfeszítéseket tennie, hogy ez az átlag meglegyen, hiszen naponta több órát edz, ám mivel nagyon örül ennek a kezdeményezésnek, saját barátait is arra buzdítja: amikor csak tehetik, rúgják a bőrt egy kicsit! 

„Mivel kicsi korom óta a futball az életem, ezért amikor először hallottam A foci körülvesz elnevezésű mozgalomról, azonnal beleszerettem. Örülök, hogy ez a kezdeményezés valóban a foci szeretetéről szól, nem pedig az azt körülevő érdekekről. Én is szeretnék minél több embert arra buzdítani, hogy minden nap focizzon tíz percet, függetlenül attól, hogy épp a munkahelyén, egy étteremben, vagy egy parkolóban tartózkodik, hiszen focizni bárhol lehet. Én naponta nem tíz percen keresztül, hanem hosszú órákon át rúgom a labdát, tehát bőven teljesítem a mozgalom „elvárását”. Emellett pedig azzal támogatom a kezdeményezést, hogy a környezetemben mindenkinek elmondom, hogy létrejött A foci körülvesz mozgalom; lépjen be ő is, és focizzon sokat, hiszen ennél nincs jobb a világon!” – mondja lelkesen Filkor Attila.

- Mozgásvilág.hu -