Menü

2009.08.25.     Hozzászólás 0

www.sportagvalaszto.hu

V. Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI

A Nagy Sportágválasztó lényege, hogy minden megjelenő sportágat, mozgásformát edzői jelenlét mellett a gyakorlatban lehet kipróbálni! Így 2009. szeptember 18-19-én egy újabb - sportélményeket okozó - próbatétel elé nézhetünk!


A májusi IV. Nagy Sportágválasztónak rendkívüli sikere volt, a szervezők remélik, hogy a szeptemberi rendezvényen is több mint 15 000 látogató jelenik meg és kóstol bele a közel nyolcvanféle sportágba.

Tervezetten lesz: aikido, akrobatikus kosárlabda, akrobatikus torna, amerikai football, asztalitenisz, atlétika, birkózás, bridzs, canne de combat, curling, floorball, freestyle foci, golf, gyeplabda, gyorskorcsolya, gyorstollaslabda, hapkido, hegy- és sportmászás, hegyikerékpár, iado, íjászat, jégkorong, jiu-jitsu, jodo, kajak, kajakpóló, karate, kendo, kenu, kézilabda, kick-box, korfball, kosárlabda, krikett, kung-fu, lábtoll-labda, lacrosse, lovaglás, minigolf, muay thai, műkorcsolya, ökölvívás, öttusa, parasportok, petanque, rafting - A Mozgásvilág által támogatott világbajnok rafting csapat mutatkozik be-, rögbi, röplabda, sakk, sárkányhajó, savate (francia box), sepaktakraw, sí, skimboard, snowboard, softball, sportaerobik, sportlövészet, squash, szinkronkorcsolya, szinkronúszás, szlalom kenu, ITF és WTF taekwon-do, tájfutás, tánc, teke, tenisz, terepgördeszka, testépítés és fittness, tollaslabda, torna, ultimate frizbi, waterbike … és ez még nem minden, pár „befutóra” még számítanak a szervezők.


Ínycsiklandozó kínálat, nem?


És akik „megfűszerezik” mindezt: a neves sportszemélyiségek, olimpikonok, akikkel többnyire együttsportolásra is lehetőség nyílik, kedvcsinálónak néhány név: Cseh László (úszás), Kiss Tamás és Kozmann György (kenu), Kovács Antal (judo), Nagy Tímea (vívás), Nyilasi Tibor (labdarúgás), Sebestyén Júlia (műkorcsolya), Vass Dóra (ritmikus gimnasztika)… és még sokan mások.


A belépés továbbra is díjmentes és korhatár nélküli!


Pénteken elsősorban az előre bejelentkezett óvodai, iskolai csoportokat várják, de 14 órától és szombaton egész nap a nagyközönséget is szélesre tárt kapuk fogadják.

(Nyitva tartás: 9 és 17 óra között)

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A.


További részletekért érdemes a rendezvény honlapjára kattintani: www.sportagvalaszto.hu
Olvass többet a témáról: asztalitenisz, atlétika, floorball, freestyle foci, gyeplabda, aikido