Menü

2010.05.28.     Hozzászólás 1

Trail-gator: A családi gyermekvontató!

Volt már olyan, hogy elindultál bringázni a családdal, de hamar vissza kellet fordulnotok, mert a legkisebb nem bírta a tempót?

Ha a gyerkőc már kinőtt abból, hogy gyerekülésben utazzon veled, amikor kerékpározol, de még nem elég nagy ahhoz, hogy saját erejéből végigtekerje a tervezett utat, akkor sem kell lemondanotok a közös bringázásokról!

A Trail-Gator egy olyan vontató szerkezet, amelyet felrögzíthetsz a saját kerékpárodra, és amikor a gyerek elfárad a tekerésben, egyszerűen felcsatolhatod a bringáját (12”-tól-20”-ig) a sajátod mögé.

Így a gyerek nyugodtan pihenhet, anélkül hogy megállnátok. Amikor a kicsi újra kedvet kap a bringázáshoz, néhány mozdulattal lecsatolhatod a vontatóról, és ismét szabadon tekerhet melletted. Használaton kívül a vonórúd lehajtható, így nem zavar a kerékpározásban.

 

Íme egy kis videó, hogyan is működik:

 

Hazai forgalmazó: klikk ide!

Olvass többet a témáról: gyermekbringa, család, kerékpártúra, kirándulás

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


  • VTI 2014.07.14.   06:35

    VTI

    Kislányom 4,5 éves, szeret biciklizni, így gondoltuk, hosszabb útra meglepjük egy Trail-gator vontatóval, arra az esetre, ha elfáradna. A vázakra már itthon fölszereltük a vontatót, és amikor élesben használni szerettük volna, a gyerekbicikli folyamatosan bedőlt, annyira, hogy kislányom félt a biciklin, így autós segítséggel jutottunk haza... Másoktól is hallottam már ilyen problémát, de gondoltam, nem volt jól rögzítve, ezért újra megnéztük, meghúztuk - olyannyira, hogy a festéket lehúzta két sávban a gyerekbicikliről -, újra kipróbáltuk, és nem maradt egyenesben, Kinga azóta a biciklijére sem ült föl. Nekünk nem vált be, lehet hogy más vázakhoz jobb, de ez a félkör bilincs rögzítés nálunk nem volt stabil. Én sem szívesen húzom úgy a kislányom, hogy közben azt sem látom, mennyire dől oldalra... Mi megválunk tőle.

    válasz erre...