Szigetfutás 2019. december

2019/12/07

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

1989. novembere óta minden hónap első szombatján egy kör a Margitszigeten, rendszeresen futóknak és a futással ismerkedőknek.

Ha korábban már neveztél, ne felejtsd otthon a rajtszámodat és nézd meg az Új indulási idődet a neved mellett a honlapon: http://futni.hu/

Ha idén még nem Szigetfutottál velünk, akkor 10:20-kor indulsz, de érkezz úgy, hogy előtte legyen időd nevezni és átvenni az idei rajtszámot.

FONTOS: A Szigetfutás rajthelye a pesti oldalon az Építők MDSE előtt van. Ott át tudtok öltözni és csomagot is hagyhattok a futás alatt. A nevezési díj továbbra is 2000 forint egy naptári évre.

A pontos helyszín: https://goo.gl/maps/2toeGKYAmHD2

Margitsziget
2019-12-07
Hirdetés
Szigetfutas december
Szigetfutás 2019. december-1

Szigetfutás 2019. december - Kiírás

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK


Szigetfutás - minden hónap első szombatján
Egy kör a Margit-szigeten kezdőknek és újrakezdőknek, kocogóknak és rendszeresen futóknak.
Mi a jó benne?
csak a saját eredményeddel versenyzel - azaz a lassabb futók előbb, a gyorsabbak később indulnak
hendikep rendszerű, egyéni rajtidő
bármilyen szintű és korú futó számára rendszeres kihívás, rendszeres motiváció és felmérő
minden hónapban várunk - 1989 óta (leánykori nevünk Szigeti Hendikep)
futók szervezik futóknak, nem harsog a reklám és a celebvilág
Táv: 5,3 km a Margit-sziget körüli futóút mentén
Helyszín: az Építők MDKC csónakháza
Időpont: Minden hónap első szombatja - Az idei futások időpotjait összegyűjtöttük itt.
Indulás: Új futóknak 10:20 (Érkezz meg 10 órára!), később már a saját időd szerint indulsz 10:00 és 10:30 között.

Friss információk: facebook.com/szigetfutas
Mókus: gyakori

A futóversenyeken általában mindenki egyszerre rajtol. A mi rendezvényünk viszont nem szokványos futóverseny, mert csak saját magaddal versenyzel. Minden hónapban lemérjük az idődet, és mindig a korábbi legjobb időd alapján indulsz. Ha valaki 2 perccel gyorsabb nálad, akkor ő 2 perccel később fog indulni, így lehet, hogy nem ér utol. Aki többet javít, az ér be előbb, így a célhoz közeledve versenyezhet egymással az idején 2 másodpercet javító atléta, és az őt megelőző, 15 másodpercet javító kezdő futó. Minden hónapban, a futás előtt keresd magad a listán, a helyszínen vagy a honlapon, mert ez alapján fogod tudni, hogy mikor indulsz. Nem kell neked számolgatnod, mindent mérünk és kiírunk.

Félig komoly pontverseny is van: ha eljössz és körbefutsz, már az is 1 pont, de ha javítasz a legjobbadon, az 3 pontot ér. A legtöbb pontot szerző futókat ugyan külön nem jutalmazzuk, de mégis jó érzés minél többet összegyűjteni.

Mindig hozd magaddal a rajtszámod, viseld elöl és a célban legyen jól látható, mert ez alapján ismerünk föl az idő regisztrálásánál. Várunk a következő hónap első szombatján!

Szigetfutás 2019. december - Nevezés

Nevezési díj: Az egész naptári évre érvényes rajtszám 2000 Ft, mást nem kérünk. Nevezni a helyszínen, a futás előtt lehet, az év minden hónapjában. A mindenkori decemberi futás után már át lehet venni a következő évre érvényes rajtszámot. 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés