Menü

2009.07.06.     Hozzászólás 0

Litkey Farkas kilencedszer is győzőtt!

Litkey Farkas szombat este negyed 10 után egy perccel futott be, így sorozatban kilencedszer is győzött a Litkey Farkas vezette csapat.


Litkey Farkasnak sikerült a címvédés, idén kilencedik alkalommal győzött. Szombat este negyed 10 után egy perccel futott be, így sorozatban kilencedszer is győzött a Litkey Farkas vezette csapat, ezúttal a Brokernet-Uniqa (Lisa) fedélzetén hajózva. Nemsokkal utána másodikként éppen csak lemaradva, 21.22 perckor a Rafficával Király Zsolt. A dobogó harmadik fokára pedig a Soponyai Géza állhatott Média Contact Avatar legénysége léphetett a vasárnapi eredményhirdetésen.

Kékszalag

Az idei verseny pikantériája az volt, hogy Detre Diána lett az első nő, aki szörffel vágott neki a Kékszalag távjának. Diána 18 órán keresztül szörfözött,szélcsenddel, viharral is meg kellett küzdenie. Éjszaka a viharos szél, a kimerültség és a nagyon rossz látási viszonyok miatt Badacsonynál kiállt a versenyből, azonban ez nem változtat azon, hogy elismerjük ezt: Hatalmas teljesítményt nyújtott!

Kékszalag
Olvass többet a témáról: kékszalag