Menü

2009.07.31.     Hozzászólás 0

www.balatonregatta.hu

III. Balaton Regatta V. forduló: Balatonlelle

Szombaton, augusztus 1-én Balatonlellénél száll vízre a III. UNIQA Balaton Regatta amatőr vitorlásverseny-sorozat, melynek ötödik állomása a II. UNIQA Autós Regatta Grand Prix nevet viseli. Ismét látványos vitorlás eseményre, és érdekes programokra számíthatnak a versenyre ellátogató érdeklődők.


A szombati időjárást illetően jelenleg csupán annyi tűnik biztosnak, hogy front nem várható, az idő meleg lesz, és a Balaton különböző vízterületein a helyi szelek kialakulása a legvalószínűbb. Hogy augusztus 1-én, szombaton ez Balatonlelle térségében pontosan mit jelent, egy remélhetően a szigligeti futamhoz hasonlóan verseny során fog kiderülni.

A versenyt követő délutáni órák sem fognak eseménytelenül telni! A futam után, 15 órától 17 óráig gokart versenyt rendezünk, így vitorlázóink a víz után az aszfalton is versenybe szállhatnak a dicsőségért. Az autóversenyzés után az is kiderül, hogy melyik csapat tud a leggyorsabban végrehajtani egy kerékcserét. Az autós programok mellett az érdeklődök egész délután folyamatos autó- és helikoptermodell bemutatót kísérhetnek figyelemmel.