Menü

2009.08.12.     Hozzászólás 0

Balaton regatta

II. Johnnie Walker Média Regatta rajtol a hétvégén!

Úgy gondolod, hogy gyorsabbak vagytok a tavalyi győztes Sláger Rádió csapatánál? Vagy csak megnéznéd a sztárokat versenyzés közen?akkor Augusztus 15-én irány Balatonaliga!


Gyertek és vitorlázzatok a magyarországi média - például a Sláger Rádió, Juventus Rádió, Danubius Rádió, Sztár FM, Jazzy Rádió, RTL Klub, m1/m2, Comedy Central, Sport1, Story TV, Ringier Kiadó, Reader's Digest - sztárjaival!

Futamunk fényét tovább emeli, hogy a legendás vitorlázó, Wossala György is elindul a versenyen!

Délutáni és esti programjaink közül mindenki megtalálhatja majd a kedvére valót. 15 órától a Vasas SC és a média csapatok közötti vízilabda mérkőzéseket nézhetitek és szurkolhatjátok végig, a meccsek végeztével pedig csocsó- és strandfoci versenyeken mérkőzhettek meg!

A kevésbé fárasztó kikapcsolódást kedvelő vendégeinket exkluzív pókerasztalaink várják majd, de izgalmakban ott sem lesz hiány! A Comedy Central stand-up comedy műsora garantáltan megmozgatja majd a rekeszizmaitokat!
A napot a Music Television partyja fogja zárni, ahova mindenkit várunk egy hajnalig tartó fergeteges bulizásra!

Augusztus 15-én szombaton várhatóan napos, meleg idő lesz, a meteorológia egyelőre változó irányú szelet jósol.

Ha a hét elején érkezett front markánsnak bizonyul, akkor van rá esély, hogy végre ismét egy szeles verseny következzen. Biztosat azonban nem tudhatunk, de reméljük, hogy újra 100 hajó fölött lesz a nevezők száma és ismételten egy izgalmas Grand Prix-t teljesíthetünk.

Találkozzunk augusztus 15-én Balatonaligán!

Jó szelet!
Olvass többet a témáról: balaton, verseny