Menü

Hozzászólás 18

ÚSZÁS, TEREM/KLUB, BUDAPEST XIV. KERÜLET

BVSC Uszoda és Strandfürdő

1142 BUDAPEST XIV. KERÜLET, Szőnyi út 2
30/528-0768
www.bvsc.eu

2015. február 13. péntek
Átadták a BVSC-Zugló új uszodaépületét
Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke, Simicskó István sportért felelős államtitkár és Karácsony Gergely, Zugló polgármestere adta át a BVSC-Zugló 569 millió forintból felépült új uszodaépületét. A beruházásnak köszönhetően évente akár 14 ezer gyermek is megtanulhat itt úszni. A klubnál folytatódnak a fejlesztések.

Az új, modern uszodaépületben található 25 méteres edző-, illetve az úszásoktatást segítő tanmedence 21. századi körülményeket teremt az itt sportolóknak. A fejlesztésnek köszönhetően sokkal több gyermek tanulhat meg úszni a BVSC-Zuglóban: eddig évente 8 ezren vettek részt az úszásoktatásban, ez a szám akár 12-14 ezer főre is emelkedhet. A most átadott új uszodaszárny 569 millió forintból épült fel. Befejezésével 1100 négyzetméterrel nőtt a teljes uszoda-terület és 500 négyzetméterrel a vízfelület. A „régi” uszoda teljes körű modernizációja, valamint az új szárny kialakítása mindösszesen 1 milliárd 130 millió forintba került, melynek 70 százalékát a látvány-csapatsportok támogatása (TAO), a 30 százalékos önrészét pedig Zugló Önkormányzata biztosította. 

Címkék: strand, uszoda

Olvass többet a témáról: strand, uszoda

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • kata 2014.10.23.   15:36

  kata

  Nagyon sajnálom, hogy a mi korosztályunk egy kissé hozzászokott a szabatos kifejezések használatához.Tehát ne bíráljuk a fiatalokat, ha mi sem tudunk jó példát mutatni, még a beszédben sem, de levelezésben sem. Az uszodába eddig is érvényes volt a Zuglókártya és a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére az ingyenes , korlátlan belépő, amit már az önkormányzatunk több éve biztosít / 2014 -től korlátlan / Az információt én sem találtam meg a honlapon, de van telefonszám, és már meg is kaptam a konkrét választ. "Az egészség megörzésének egyik múdja a rendszeres úszás"

  válasz erre...

 • Ildi 2014.07.04.   18:26

  Ildi

  Gyuri nem kell 7o év felettinek lenni, minden nyugdíjasnak 20 alkalom, én így tudom. Ildi

  válasz erre...

 • Gyuri 2014.05.05.   09:06

  Gyuri

  Azt beszélik, hogy a 70 év feletti nyugdíjasok Zugló kártyával ingyen látogathatják a BVSC-t. Igaz ez?

  válasz erre...

 • sanyó 2012.11.08.   19:38

  sanyó

  olyan  seggek  vagytok  mint  a  franc.tavaly  jártam  a  BVSC be  nagyonn  király hely akkor 1050 ft  vólt  s  most  1700. nehogy  azt mondja  valaki  hogy 1700  ft  drága  + annyit  szaunázol amennyit  akarsz  .  ti  hol  éltek  ember  ?? más  uszódába  olyan  érak  vannak  ahogy  hallom  hogy  megál  az  eszed

  válasz erre...

 • beus 2012.10.27.   05:25

  beus

   2 órás olcsóbb felnÅ�ttjegy nincsen? Ez sok helyne szokott lenni. (pl. SportMax)

   

  válasz erre...

 • pimre 2011.10.27.   13:25

  pimre

  Errefelé nem ismerik az emailt? Szerettem volna megkérdezni az uszodát, hogy milyen bérletek vannak. Nyugdíjas zuglói ismerősömnek szeretnék ajándékozni egy 10-15, vagy 30 napos bérletet. És megkérdezni, hogyan lehet zuglói kedvezményt igénybevenni. De sehol egy email cím.

   

  Ha valaki mégis tudna ilyet, kérem küldje el: palotas.imre@gmail.com

   

  Előre is köszönöm.

  válasz erre...

 • kurva 2011.10.02.   19:31

  kurva
 • Lucy 2011.08.02.   14:15

  Lucy

  Azt halottam, hogy a BVSC-ben feketén dolgoznak a takarítók. tényleg egy ilyen helyen sem tudja az állam ellenőrizni?

  válasz erre...

 • kárpátiácska 2011.07.21.   18:34

  kárpátiácska

  Sziasztok!Szeretném megtudni,hogy ajánjátok e a bvsc uszodát?Mert a hozzászolásokból nem ez derűl ki!Három gyermekemet szeretném uszni tanittatni!Válaszokat előre is köszönöm!!!

  válasz erre...

 • JUla 2011.06.23.   09:24

  JUla

  Még 500ft se ér meg:S

  válasz erre...

 • Jula:) 2011.06.23.   09:22

  Jula:)

  Ez nagyon drága.....:O:OUndecided

  válasz erre...

 • orgon 2011.06.15.   14:58

  orgon

  igazad van köcsögDD 100ft ért ki is szophatod anyádat!!1500 a palatinus-.-

  válasz erre...

 • GBaluu 2011.03.17.   16:03

  GBaluu

  Kedves Gyuri (bácsi)!

  Ha valamit az ember higgadtan akar megbeszélni, konstruktívan, nem az ÁNTESZ-el és a panaszkönyvel kezd. Szerintem legalábbis.

  Én régen rendszeresen jártam oda úszni (heti 2-3 alkalommal), de ezen az áron színvonalasabb és kultúráltabb uszodákba, illetve fürdőkbe is járhatok. Így hát akinek nem tetszik a BVSC, válasszon mást! Ha meg az illető zuglói nyugdíjas, mérlegeljen: megéri-e a kedvezményes áron (félár? ingyen?) oda mennie, vagy választ teljes áron kultúráltabb helyet!
  Szerintem....

  válasz erre...

 • Gyuri 2010.12.03.   09:50

  Gyuri

  2010 tavaszán egy sor egészségügyi, biztonságtechnikai dolgot kifogásoltam a BVSC uszodában. A kifogásolt és látható dolgokról fényképeket készítettem, amelyeket feltettem az INTERNET-re. Beírtam a panaszkönyvbe, írtam az ÁNTSZ-nek és a munkavédelmi hatóságoknak. A hatóságok kivizsgálták a panaszokat, és jelentős részben igazat adtak nekem, más hiányosságokat, mire a vizsgálatra sor került, nem lehetett észlelni. Az uszoda igazgatója meglehetősen gorombán szóban és írásban kitiltott az uszodából a fényképezés tiltott voltára hivatkozva. Így a zuglói nyugdíjasként kapható kedvezményeket nem tudom igénybe venni. Kihez tudok fellebbezni ez ügyben? Kivel lehet elfogultság nélkül megbeszélni ezt az ügyet?

  válasz erre...

 • Nyugodt Nyugdíjas 2010.09.14.   16:33

  Nyugodt Nyugdíjas

  Bár ez nem válasz, csak újabb reagálás.

  Köszönjük a 25-ös medence új óráját és a férfi zuhanyzó egyetlen (!) kicserélt zuhanyzóját. Lasacskán, de van előre lépés.

   Ma szegény hölgyek panaszkodtak, hogy (minden bejelentés nélkül) szünetelt délelőtt a melegvíz szolgáltatás. Jó lenne, ha ezt nem a zuhanyozás nélkül hazatérő bosszús vendégnek kellene jeleznie az egyébként készséges porta szolgálattal. (Mivel az öltöző és zuhany körül  a személyzetből senki  nem található, ez biztonsági oldalról is kifogásolható.)

  válasz erre...

 • Nyugodt nyugdíjas 2010.09.07.   14:03

  Nyugodt nyugdíjas

     Egyet értek Auróra észrevételeivel. Ezeket a zuhanyzókat nem erre találták ki.  A víz nyomásától szét szakadtak és a csempét, a plafont (a fénycsöveket!) locsolják.,, csak ép a szappant képtelenség velük lemosni az embernek magáról. Egyszerübb megoldás és használhatóbb volt még a régebbi cső kifolyós is. (Próbáljon egyszer az igazgató úr ezek alatt zuhanyozni!)  Egy másik probléma: A 25m-es medence órája, ami gyakran nem működik. Nem kell ide távvezérlésű szuper darab. Egy nyugdíjas belépő árából is lehet kapni egy egyszerű faliórát. Csak egy kis odafigyelés kellene! A további belépőjegy áremelés pedig bevétel elmaradáshoz fog vezetni, az ugye egyenes út a jövőbeli még komolyabb lepusztuláshoz.

    Hogy ne csak kritikát írjak: Már néhány éve egy fiatalember takarít és ahogy én látom, igyekszik megtenni mindent, hogy az öltözőt, a mellékhelyiségeket rendben tartsa, a lepusztultságuk ellenére. Az új rozsdamentes szemetes üzembe állítása is dícséretes. A személyzet udvarias. Csak úgy látom, hogy a vezetés odafigyelése hiányzik, pedig az lenne a dolguk....

  válasz erre...

 • Aurora 2010.08.24.   21:08

  Aurora

  egyet értek, van ettől kulturáltabb, tisztább létesítmény. Sajnos a jelenlegi vezetőség eléggé furcsán kezeli a dolgokat, pl. zuhanyzó, olyan, amit otthonra sem vennék meg. Amúgy degradálja a szakosztályban sportoló embereket, akik bizos bevételt jelentenek az uszodának, annyira, hogy megszüntették ezt a kis kedvezményt is. Azzal biztos nem számolnak, hogy így sokkal kevesebb lesz a bevételük. A stílus és az emberi hozzáállással komoly gondok vannak. Remélem nem sokéig lesznek itt. Olyanok munkáját teszik tönkre, akik évtizedek óta többet tettek az uszodért , mint ők a kicsinyességükkel. Aurora

  válasz erre...

 • zsuzsi 2010.08.15.   14:09

  zsuzsi

  borzasztóan egy lepusztult hely. soha nem megyek ide ennyi pénzért. 500ft-ot sem mernék kérni a belépőért.

  válasz erre...