Menü

Hozzászólás 0

2019.06.29. Balaton

37. Lidl Balaton-átúszás

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Helyszín: Balaton
Dátum: 2019.06.29. - 2019.06.29.

Elérhetőségek:
BSI
https://www.balaton-atuszas.hu/

A Balaton 2019-ben is ugyanott vár, a táv változatlan, ezúttal is az északi partról úszhatsz a délire, vagyis révfülöpi csobbanással 5,2 km megtétele után Balatonbogláron érhetsz majd partot.

A távot szabadon választott úszásnemben lehet teljesíteni, bárki nevezhet, akinek egészségi állapota azt megengedi. Rajthoz állni csak orvosi igazolással lehet. Ha nincs orvosi igazolásod, a helyszínen megvizsgáltathatod magad.

37. Lidl Balaton-átúszás - Kiírás

Az 5.2 km-es táv célzott felkészüléssel minden kalandvágyó, úszni tudó ember számára leküzdhető. 2019-ben kifejezetten az átúszás sikeres teljesítését megcélzó, ingyenes online edzéstervvel segítjük felkészülésedet. Az edzésprogramot Garas Attila triatlonedző jegyzi, és a linkre kattintva bármikor bekapcsolódhatsz.

A Balaton-átúszás élményét bátran ajánljuk olyan amatőr sportolóknak is, akik korábban még nem próbálták azt, vagy nem vettek részt hasonló igénybevételt jelentő sporteseményen. Az 5,2 km-s úszófolyosó mentén 50 méterenként vitorlások és egyéb vízi járművek garantálják a versenyzők biztonságát. Aki elfárad, bármikor megpihenhet.

Az átúszás az Ötpróba része, az 5,2 km-s táv teljesítésével 4 pont gyűjthető.

A Lidl Balaton-átúszással a Fut a cég sorozatban résztvevő cégek is gyarapíthatják pontjaikat. Vagyis ha nemcsak fut, de úszik is a cég, nő az esély a kitűnő szereplésre a sportos cégek versenyében.

37. Lidl Balaton-átúszás - Nevezés

Jelentkezés

Helyszín: Balaton
Dátum: 2019.06.29.

Elérhetőségek:
BSI
https://www.balaton-atuszas.hu/

Olvass többet a témáról:

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.