Menü

Hozzászólás 0

2017.07.01. Révfülöp, a kikötő melletti labdarúgópálya

35. Lidl Balaton-átúszás 2017

Helyszín: Révfülöp, a kikötő melletti labdarúgópálya
Dátum: 2017.07.01. - 2017.07.01.

Elérhetőségek:
Aranyhíd Balaton-átúszó Sport Kft.
+3630/210-1100
info@balaton-atuszas.hu
http://www.balaton-atuszas.hu/

Idén is közel tízezer indulót várnak Magyarország ikonikus és bakancslistás nyári sporteseményére,
a 35. Lidl Balaton-átúszásra.

35. Lidl Balaton-átúszás 2017 - Kiírás

Az átúszásra vállalkozó sportemberek a már megszokott módon, Révfülöpön szállnak majd vízbe, majd az 5,2 kilométeres táv megtétele után a balatonboglári Platán strandon érnek partot. A távot szabadon választott úszásnemben lehet teljesíteni, és bárki rajthoz állhat, akinek az egészségi állapota ezt lehetővé teszi. Ehhez orvosi igazolás, ennek hiányában pedig a helyszínen megejtett orvosi vizsgálat szükséges.

A Balaton-átúszás élményét a szervezők bátran ajánlják olyan amatőr sportolóknak is, akik korábban még nem próbálták azt, vagy nem vettek részt hasonló igénybevételt jelentő próbatételen. Az úszófolyosó mentén 50 méterenként vitorlások és egyéb vízi járművek személyzetei vigyázzák a versenyzők biztonságát. Aki elfárad, bármikor megállhat, megpihenhet.

A kihívást keresőknek a szervezők tudatos felkészülést ajánlanak az ingyenes elektronikus edzésterv segítségével. Az e-edzéstervre >>ITT<< lehet regisztrálni. A felkészülésben résztvevők Mányoki Attila, a sikerei által méltán világhírű óceánúszó tanácsaiban részesülnek havonta egyszer. Az e-edzésprogramhoz bárki, bármikor csatlakozhat.

Az eseményről

Rajtidőszak: Folyamatos (8.00 és 14.00 között)

Limitidő: A vízben tartózkodási lehetőség 18.00-ig engedélyezett. Felhívjuk a figyelmet, hogy akik gyengébb úszók - nem tudják 4 óra alatt a távot teljesíteni - , azok ne halasszák a rajtot az utolsó időpontra.

Nevezés: Révfülöpön, a kikötőhöz közeli labdarúgópályán lehet. A nevezés 7.00 órától 13.30-ig tart. A nevezési lap olvasható kitöltése után az általános orvosi vizsgálat alapján alkalmasak indulhatnak. A rajtolásnál, a csuklópánt leolvasása után zuhanyozási lehetőséget biztosítunk. A várható nagy indulószám miatt kérjük, hogy óvatosan szálljanak vízbe.

Programok: Balatonbogláron délután színvonalas kulturális programok kerülnek megrendezésre a célterület mellett felállított nagyszínpadon.

Eredmények: Az előregisztrált úszók eredményei az úszás másnapján felkerülnek, a helyszínen regisztrált úszók pedig folyamatosan, az adatrögzítés haladtával kerülnek fel.

Az időpontváltozást az időjárás befolyásolhatja, ezért a rendezőség a változtatás jogát fenntartja. Az esemény megrendezéséről a szervező az esemény előtt 2 nappal a hatóságokkal történt egyeztetést követően ad tájékoztatást.

Az esemény megrendezéséről a szervező az esemény előtt 2 nappal a hatóságokkal történt egyeztetést követően ad tájékoztatást.

Tanácsok az átúszás napjára

Zsírzás: Szükségességét, mértékét az úszás elõtt egy órával el kell dönteni. Ha meleg a víz, kb. 24-25 fokos, alig kell zsírzással foglalkozni. Ha viszont 22 foknál hidegebb, már komolyan kell venni a lezsírozást.

Étkezés: Három órával az úszás elõtt bõséges, a szokásosnak megfelelő étkezés nem okozhat zavart, de a túl zsíros és fűszeres ételek nem javasoltak.

Stílus: Táv közben nem javasolt a stílusváltás, ahogy elkezdtük az úszást, abban a stílusban célszerû végighaladni.

35. Lidl Balaton-átúszás 2017 - Nevezés

Az előnevezés elindult, de a helyszíni nevezésre is lesz majd lehetőség. Figyelem! A nevezési díjat csak pontosan kiszámolva, készpénzben tudjuk elfogadni.

 

Előnevezéssel 2017.06.28-ig

 
A lenti árak előzetesen beszerzett, a részvételt engedélyező orvosi igazolás bemutatásával érvényesek.  
Alap nevezési díj 8000 Ft/fő
14 év alatti 6000 Ft/fő
Spuri Aranykártyás 6000 Ft/fő

Helyszíni nevezés 2017.07.01-én

 
Előnevezéssel, de helyszínen beszerzett orvosi igazolással 9000 Ft/fő
Helyszíni nevezés, helyszínen beszerzett orvosi igazolással 9000 Ft/fő

 

 

Jelentkezés

Helyszín: Révfülöp, a kikötő melletti labdarúgópálya
Dátum: 2017.07.01.

Elérhetőségek:
Aranyhíd Balaton-átúszó Sport Kft.
+3630/210-1100
info@balaton-atuszas.hu
http://www.balaton-atuszas.hu/

Olvass többet a témáról:

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.