aki keres, talál
Hirdetés

Túrautak a Pilisben

Pilis

Prédikálószék

7Km Közepes Túra

Magyarország egyik legszebb panorámája érhető el a helyenként mászósabb és néhol morcosnak tűnő, de valójában átlagos túrázó számára is könnyedén teljesíthető túraútvonalon.

#túrázás
Pilis

102,4 km az Országos Kéktúra 12-16. szakaszán, túra Dorog és Visegrád között a Pilis és a Budai-hegység szívében.

#kéktúra
#túrázás
Pilis

Kellemes, hangulatos és könnyű kirándulás Piliscsabáról a Dévényi Antal-kilátóhoz és vissza.

#túrázás
Pilis

Nagyon látványos és nem is annyira megterhelő, nagyjából 10 km-es túra a Pilis egyik legszebb részén, Pilisszentkeresztről Dobogókőre indulva, majd vissza.

#túrázás
Pilis

A túrára akár a szenzációs négyes név is remekül ráillene, hiszen az összes látványosságot belesűrítettük, ami a környéken fellelhető. Egy igazán izgalmas és fárasztó túra ez, csodaszép látnivalókkal menet közben.

#túrázás
Hirdetés
Pilis

Egy szép őszi napon nagyon hangulatos kirándulás tud lenni, a táv nem éppen rövid, de közben meg lehet pihenni a Kőhegyi Menedékházban, a Petőfi pihenőnél és a Lajos-forrásnál, ahol friss forrásvízzel tudjuk feltölteni a kulacsainkat.

#túrázás
Pilis

Egy olyan túrakört mutatunk most be nektek Budapesthez közel, amely a viszonylag rövidebb táv ellenére megannyi izgalmas látnivalót tartalmaz, szinte kilométerről kilométerre.

#túrázás
Pilis

Dobogókő - Rezső-körút

3Km Könnyű (Családi) Túra

Ezen a gyerekekkel is járható útvonalon rövidsége ellenére sok a látnivaló. A kilátópontokon kívül az erdőben kacskaringózó kellemes kis ösvény, nyíló virágokkal és sudár fákkal ízelítőt ad a pilisi túraútvonalak sokszínűségéből.

#túrázás
Hirdetés
Pilis

Dobogókő - Zsivány-körút

4Km Könnyű (Családi) Túra

Rövid túra Dobogókő központjából indulva a Zsivány-sziklákhoz. Kellemes terepúton, hangulatos mező mellett visz el az út, ahol pihenőpadoknál meg is pihenhetünk. A Zsivány-sziklák környékén izgalmas zegzugos ösvényeket fedezhetünk fel.

#túrázás
Pilis

A Thirring-körút alighanem a legszebb 2,8 km-es rövid túraútvonal, amelyen eddig végigmentünk: kacskaringós keskeny ösvények, égbenyúló karcsú bükkfák, meredek sziklafalak, fák közül kikandikáló panoráma, izgalmas sziklaképződmények szegődnek társunknak.

#túrázás
Pilis

Felemelő erdei túra Dobogókőről indulva, érintve a Dobogókői- és a Rezső-kilátót, a Két-bükkfa-nyerget és végül a Zsivány-sziklákat. Menet közben gyönyörű magas bükkfaerdő szakaszon is áthaladunk.

#túrázás
Pilis

Mindenkinek ajánljuk ezt a jó kis túrakört, aki egy kellemesen elfáradós, több órás kirándulást tervez a pilisben. A sportértéken túl a túra látnivalókban is igencsak bővelkedik, legyen az természeti, kulturális vagy történelmi témájú.

#túrázás
Pilis

Pilisszántó és Pilisszentkereszt környékén túrázva kézenfekvőnek tűnik összekötni a két települést. Főleg úgy, hogy egy kellemes ám nem túl rövid erdei sétát kombinálunk a Kovács-patak szurdokvölgyével.

#túrázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés