Menü

2016.06.03.     Hozzászólás 0

(x)

Sandstone 2016 nyári kollekció

Mutasd a pólód, megmondom ki vagy


Sandstone kezdetek

 

Fiatal korunkban, a 80-as években kezdtünk sziklát mászni, akkor még beszorulva a keleti blokkba mai szemmel nézve nevetséges felszerelésekkel és ruházatban próbáltuk meg túlélni a környező keleti országok hegyeinek időjárási próbatételeit. Néhány ügyesebb barátunk már akkor kiszabadult nyugatra egy-egy mászó túrára, és számunkra hihetetlen felszerelésekkel és ruházattal tértek haza.
Ez motivált arra, hogy 1989-ben megpróbáljuk ezt a feneketlen tátongó űrt betömni, és megnyitottuk a Vadvidék nevű hegymászó boltot Budapesten egy kb. 5 nm-es üzlethelységben.

Az első Sandstone túraruházati termékek


A valóban jó minőségű nyugati technikai ruházat az átlag magyar mászónak és túrázónak megfizethetetlen volt, így hamar megláttuk, hogy hiányzik egy jó ár/érték arányú technikai ruházat a piacról.
1996-ban kezdtünk foglalkozni túraruházati termékek gyártásával. Rengeteg utánajárással és tanulással kezdtük építeni a Sandstone márkát, kollekciónk a kezdeti esőruházatok után gyorsan bővült a különféle polárokkal, twin kabátokkal és streatwear termékekkel.
Már a kezdetektől támogatunk expedíciókat a világ bármely tájára, extreme ruházataink több 8000-re is eljutottak a Himalaja-ba, valamint öltöztettük a Magyar Barlangi Mentőszolgálatot, a Dekom-ot és több vadvízi túrával és kalandtúrával foglalkozó cég guide-it.

2016 nyári kollekció

Puha, nagyon finom anyagú póló, vagány, Happy Outdoor mintákkal a hétköznapokra és azoknak, akik rövid, könnyed sétát tennének az erdőben.

sandstone.jpg

One Beer

Egy sör a boldogság? Péntek este van és alig várod már, hogy kijuss a szabadba, leülj egy horgászszékre egy patak partján /kedvenc sziklád mellé /kertedben és pattints egy sört? Igen, a One Beer a te választásod. 

Glasstiger Olive

Te Lali, miért pont Üvegtigris? Miért, mi legyen? Fapuma? Könnyedség, lazaság, fahinság. A Glasstiger olivazöld póló a te választásod. 

Jacuzzi Grey

Forró fürdő a nehéz nap után, maga a  teljes ellazulás.  Engedd el a gondokat és add át magad a harmóniának.

Relax Tobacco

Dobd fel a függőágyad és szemléld a világot egy széles mosollyal az arcodon. A Relax Tobacco laza, de egyben machós is, mint egy kubai szivar.

Silent Night Black

Csak te és a csillagok. A csönd mesélni tud.

The Rabbit Burgundy

Az örök vidám és kiváncsi éned. A Rabbit Burgundy bármikor felvidít. 

Sandstone Odyssey túranadrág

Odyssey Forrás: Sandstone

Ha szereted a sportos és strapapbíró ruházatot, ami kiránduláshoz, városnézéshez is tökéletes akkor a Sandstone Odyssey nadrág ideális választás! Lecipzárazható lábszárá segít, hogy mindig komfortos legyél. Két oldalzsebébe bátran pakolhatsz akár Barcelona akár a Magas-Tátra térképét kell elrejteni!

DSC_0537_k_resize.jpg Forrás: Paraferee Mozgásvilág.hu

 

 

Ajánló