Menü

Hozzászólás 0

TÚRA, EGYESÜLET, BUDAPEST VII. KERÜLET

Kárpátok Vándorai Természetjáró Egyesület

1071 BUDAPEST VII. KERÜLET, Bethlen G. utca 33. I./2.
06/30/612-3218
info@karpatokvandorai.hu
www.karpatokvandorai.hu

Egyesület

Az egyesületet legfőképp azzal céllal alapítottuk, hogy a hazai fiatalság körében a természetjárást népszerűsítsük. Ennek érdekében gyalog-, kerékpár- és egyéb túrákat szervezünk mind a hazai, mind a környékbeli országok tájaira, első sorban az adott vidék természeti szépségeinek és kultúrájának megismerésére.

Fontosnak tarjuk, hogy túráink bárki számára elérhetők legyenek, így igyekszünk csak a minimálisan szükséges költségeket a résztvevőkre terhelni, és bevételünket mosolygós és elégedett túratársakban mérni.

2008-2010 között három alkalommal Kalandtúra Két Keréken néven kerékpáros tájékozódási csapatversenyt is szerveztünk, melyet szeretnénk ezután is minden évben lebonyolítani, és hagyományt teremteni a hazai kerékpáros életben ezzel az újszerű kezdeményezéssel.

Egyesületünk 2010-től Fél- és Negyednyolcas teljesítménytúrákat szervez gyalogos, kerékpáros szakágakban és ún. kombinált formában is. 2009-től a MATE társszervezőjeként gyalogos túlélőtúrák szervezésébe is bekapcsolódtunk.

Reméljük sikerül a hazai természetjáró szervezetek egy üde színfoltjává válnunk, és elérnünk azt, hogy a túrázás a testmozgásnak, a szabadidő hasznos és kellemes eltöltésének ismét egy népszerű formájává váljon.

 

Elérhetőség, kapcsolat:
06/30/612-3218
info@karpatokvandorai.hu
www.karpatokvandorai.hu

Címkék: túra

Olvass többet a témáról: túra

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.