Pilisi vándorlás 1.

2019/05/01

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Túramozgalmak Equinox módra.

Dorog
2019-05-01
Hirdetés

Pilisi vándorlás 1. - Kiírás

Szeretsz túrázni, a természetben lenni? Gyerekkorodban sokat játéknyomdáztál? Imádsz minden pecsétet kipróbálni, amerre csak jársz? A túramozgalmak mentén ezt a két szenvedélyedet kiélheted velünk, és séta közben minden ellenőrző ponton nyomhatsz egy pecsétet a saját igazoló füzetedbe. A kilenc túra végén jelvény is jár! 

Útvonal: Dorog Vasútállomás - Kesztölc - Fekete-hegy - Pilis-nyereg - Piliscsév

Útvonal letölthető >> ITT <<


Táv: 18 km
Szint: 540 m


A tervezett kilenc közös túra célja, hogy a Piliscsabai Természetjáró Egyesület által kiírt Pilisi vándorlás elnevezésű túramozgalmat együtt teljesítsük. 154 km-et fogunk együtt megtenni, ami alatt 29 pecsétet nyomunk az igazoló füzetünkbe.

Az első alkalommal mindenkinek segítünk a füzet beszerzésében, ha valaki később csatlakozna, a túramozgalom honlapján található helyeken saját maga beszerezheti. Füzet ára 2018-ban: 1500 Ft, amely tartalmazza a teljesítésért járó bronz jelvényt is, valamint egy Pilis térképet.

Természetesen bármikor lehet csatlakozni, illetve mindenki saját döntése alapján teljesíti a túramozgalmat vagy csak élvezi velünk a természetet. Az alkalmak között található kifejezetten nehéz, sok szintes túra, ugyanakkor pár esetben könnyed sétára is számítunk, amelyeket bárkinek jó szívvel ajánlunk.

Pilisi vándorlás 1.-1

Pilisi vándorlás 1. - Nevezés

A túrán a részvétel ingyenes - a résztvevők száma legfeljebb 40 fő lehet!

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés