Menü

2006.08.22.     Hozzászólás 0

Nõi Mozgásfesztivál a Népligetben!

A Magyar Szabadidõsport Szövetség a Food Express VIII. Nõi Mozgásfesztivál megrendezésére készül szeptember 9-én a Népligetben, a Vajda Péter utcai Fradi pályán. Az esemény része a „Mozdulj Magyarország!” rendezvénysorozatnak.

Tánc, sport, lendület, show.. Fesztivál hangulat költözik a lelkekbe, az összetartozás érzése a szívekbe. A többi meg az izmokra van bízva…


A mozgásfesztivál kiemelt vendégei a mozgás professzorai:

Bíró Ica és a világbajnok Pécsi Sasok.

A lassan már egy évtizede zajló, az országban egyedülálló fesztivál idén egy újítást is bevezet. Sokak kérésére futóverseny is kapcsolódik az eddigi hagyományos programhoz. A 4 km-es távra reggel 9-tõl lehet nevezni a Planetáriumnál, a rajt 10.30-kor lesz a Népligetben. A cél pedig a fesztivál helyszínén lesz, ahol akinek marad kedve, ideje és ereje bekapcsolódhat a nagyon sokszínû programot kínáló mozgásfesztiválba.
Aki a futás helyett a sport ezer más szeletébõl választana inkább, annak 8-tól lesz lehetõsége e nevezésre és 10.30-kor indul útjára a gyönyör, a sport ezerrel! Csak nõknek, a lánykáktól a szépkorúakig! Nincs még egy ilyen kínálat egyetlen rendezvényen sem, ahol a nõknek ilyen sokrétû sportolási lehetõséget biztosítana a nap.

Mit lehet kipróbálni? Hol lehet ügyeskedni? Sportágak és sporteszközök!

gumiasztal, hulahopp, 3D kerék, ugrólabda, egyensúly gyakorlatok, fitball, kondicionálás, mini ping-pong, gerinctorna, nordic walking, kangoo jump, darts, ergométer, célbarúgás, célbadobás kézilabdával, bocsa, pelota játék, frizbi, gumiszalag ugrálás, gólyalábazás, aqua fitness, tánc, gyaloglás, 1 perces gyorsasági kötélugrás, asztalitenisz, tollaslabda, 200 m-es síkfutás, triski, parkröplabda, floorball, intercross, óriás sítalp, kötélhúzás, váltóúszás.

Hol érezheted úgy, hogy nem vagy egyedül? hogy nem lógsz ki a sorból? hogy nincs miért szégyenkezned? Aerobik órák a színpadon!

Aerobik mix – Pécsi Sasok;

Energetizáló torna, lélek-test tánc, hastánc – Bíró Ica
Aerodance – Ugróczi Mónika; MBT training – Massai walking MBT csapat; Flexi-Bar – Lencsés Rita; Kangoo – Adee; X-Co- Lencsés Rita, Borsodi Balázs; Latin – Katus Tamás; Köredzés (step, fit-ball, slide) – Apró Éva; Fight aerobik – Pétercsák Józsi; Pilátes stretching – Csejtei Andrea;

Csapatszellem? Összetartozás? Együtt sírunk és együtt nevetünk? labdajátékok:

· Amatõr kézilabda torna
· Utcai kosárlabda torna
· Amatõr kispályás labdarúgó torna

És mi lesz addig a gyerekkel?  Utánpótlás programok!

Ügyességi és sorversenyek, darts, láb-toll labda, tollaslabda, hullahopp karika, ugrálókötél, kötélhúzás, kerékpár, pedalló játékok, célbadobós frizbi, logikai játékok.
 
Kiegészítõ programok az egészséges életmód tükrében:
Fittségi vizsgálatok, szaktanácsadások, bemutatók, elõadások, kóstolók
 
Vendégek: a Fiseta, Trunkos András róluk írt könyvét dedikálják,  Benkõ László pedig az új Omega CD-t dedikálja. A könyvből és a CD-ből a rendezvény legszerencsésebb látogatói is részesülnek.
 
A nap végén a szervezõ Magyar Szabadidõsport Szövetség öt korcsoportban, 12 év alatt, 12-18, 18-35, 35-45 év közöttiek, 45 év felettiek- hirdet eredményt.
 

Elõnevezés:             1000,-/fõ
On-line: nevezési lap a honlapról letölthetõ
        
2006. augusztus 24-tõl szeptember 07-ig
munkanapokon 13.00-16.00 óra között

Cím: Magyar Szabadidõsport Szövetség
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. II/212.

Helyszíni nevezés: 1200,-Ft/fõ. (Népligeti pályán, vagy a Planetáriumnál)

A nevezõk a nevezési díj fejében a fesztivál valamennyi programján részt vehetnek, és megkapják az esemény logójával díszített nõi pólót.
7 évesnél fiatalabbaknak a részvétel ingyenes.

Információ:

Magyar Szabadidõsport Szövetség
Telefon: 06-1/460-6815, 06-1/460-6816
honlap: www.masport.hu
email: info@masport.hu.