Menü

2008.06.09.     Hozzászólás 0

Véget ért a Sportbarát Akció, de a program nem áll meg!

Április elején indítottuk útjára a Sportbarát programot, melynek keretében az intézmények két hónapon keresztül versenyezhettek a Legsportosabb intézmény címért. A játék ezennel lezárult, de a Sportbarát címre továbbra is lehet pályázni.


A két hónapig tartó Sportbarát akcióban 114 intézmény (10 vállalkozás, 26 iskola, 34 település és 44 klub) vett részt és tagjaik összesen 711 edzést rögzítettek az edzésnaplóba, ami már önmagában is óriási sikernek számít. Az edzésnaplóba így április-május hónapokban (a Sportbarát programon kívüli edzésekkel együtt) ezernél is több új edzés került.

 

Bár többször versenyként említjük, első sorban nem  rangsor felállítása a Sportbarát program célja, hanem hogy minél többen megszeressék a szabadidős sportokat. A Sportbarát program ezért tovább folytatódik, ezentúl is lehet intézményt regisztrálni és az intézmények alá felvitt edzések továbbra is jóváírásra kerülnek és még mindig lehet bármely intézményből Sportbarát. Ezután is jogosulttá válhat bármelyik nevező intézmény a Sportbarát logó, illetve matrica használatára. A Legsportosabb Intézmény 2009 címért egy év múlva lehet versenybe szállni.

 

A program elindítása óta számos elismerő visszajelzést kaptunk az intézmények felől, így végig biztosak lehettünk benne, hogy erőfeszítéseink nem hiábavalók.

 

Az aktív kikapcsolódás vitathatatlan előnyei mellett értékes nyereményekkel is igyekeztük motiválni a résztvevőket, így néhány napos értékelést követően kisorsoltuk a nyerteseket!

 

 

2 éjszaka 2 fő részére félpanzióval Simontornyán a Fried Kastélyszállóban (Nyertes: Diákklub)

10 pár Nordic Walking bot
(Nyertesek: Görömbölyi Kulturális Egyesület Természetjáró Klub
Kazincbarcikai Természetbarát Egyesület
Jászteleki Sportegyesület
Alföld Turista Egyesület Mezőberény
Presto Sport és Szabadidő Egyesület (PSSZE)
Csillaghegyi Mozgás Szabadidősport Egyesület
Tiszaújvárosi Gimnasztráda (mindenki tornája) Hunyadi DSE
Miskolc Városi Sportiskola
Futásíjászat
Jövöbarát Alapítvány)

 
3x10 Champion sportmez
(Nyertesek: Zelk Zoltán Általános Iskola
Heves Megyei Önkormányzat Általános Iskolája és Szakiskolája
Arany János Alapfokú Mûvészet Oktatási Intézmény)

A nyerteseknek gratulálunk és hamarosan személyesen is értesítjük őket!

 

A Sportbarát akció lebonyolításában nagy segítségünkre volt a Duna Televízió, a Sulinet, a Port.hu, a Vista Utazási Iroda, és a Champion. Köszönjük a támogatást!

Olvass többet a témáról: akció, edzésnapló, sportbarát