Menü

2010.02.26.     Hozzászólás 3

Spiderland Kalandpark Gyenesdiáson

Kicsik és nagyok, osztálykirándulók, csapatépítők, kaland- és extrém sportot kedvelők ügyességi akadályokon tesztelhetik bátorságukat.

Várhatóan 2010 április második felében nyit a mátrai Adrenalin- és a gyöngyösfalui Holdfényliget kalandparkhoz hasonló, 50 akadályt magába foglaló kalandpark a Gyenesi Lidóstrand mellett fekvő mintegy négyhektáros területen, ahol kicsik és nagyok, osztálykirándulók, csapatépítők, kaland- vagy az extrém sportot kedvelők egyaránt olyan ügyességi akadályokon tehetik próbára bátorságukat, mint például a Vietnámi-híd, az orgonasípok vagy a lecsúszók. A kalandpark a tervek szerint folyamatosan bővülni fog, illetve modell-autópályával, paintball pályával egészül ki.

Izgalmas kalandparkok az országban...Kattitns

Szállást ifjúsági szállóban, illetve nomád táborban tudnak biztosítani, de Gyenesdiáson természetesen a kempingtől a négycsillagos wellness hotelig bármilyen típus és színvonal közül  válogathatnak a vendégek.

Info: www.gyenesdias.info.hu.

 

Olvass többet a témáról: kalandpark, csapatépítés, osztálykiránduls

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Tomasson 2010.06.29.   20:19

  Tomasson

  Szerintem szuper a kalandpark! 2 héttel ezelőtt látogattunk el a családdal és nagyon jól éreztük magunkat! Az itthon menetrendben lement riport is szuper lett a parkról. Az előttem szólókhoz azért annyit hozzáfűznék, hogy mi is keszthelyiek vagyunk és furcsálltuk a strand nevet, de utánanéztünk és Lidónak Gyenesdiás Önkormányzata nevezte el... Azzal pedig vitatkoznék, hogy a többi park sokkal jobb lenne. Mindegyiknek megvan a saját kis színfoltja. Ennek a parknak a mesés táj, ami a közvetlen Balaton parti pályákról tárul elénk...

  válasz erre...

 • Kalandor 2010.06.29.   15:10

  Kalandor

  A többi park sokkal jobbnak tűnik...Kár, hogy csak ennyire futotta a tulajoknak...:-(

  válasz erre...

 • becey 2010.04.24.   20:12

  becey

  Na ezt nagy kaland megtalálni! Ha már lespóroltak egy nyilat arról az abroszról, hogy merre, legalább husz méterrel tették volna jobbra, hogy ne kelljen fölöslegesen a sárban fél órát gyalogolni.

  Azonkivül ki nevezte el ezt a köpőcsészét lidónak, mi hatvan éve ott lakók még nem hallottuk.

  Röviden szar.

  válasz erre...