Menü

2007.09.14.     Hozzászólás 0

Nemzetközi ugrógála Győrben

Hopp-Parádé néven nemzetközi ugrógálát rendeznek szeptember 16-án Győrött. A szervezők szándékai szerint szeretnék közelebb hozni egymáshoz a tömeg- és az élsportot.


Így amellett, hogy két női magasugró sztár is összeméri tudását a gálán, a közönséget is be akarják vonni olyan programokkal, műsorokkal, illetve versenyekkel, amelyeken korosztálytól függetlenül bárki részt vehet.

A rendezvényen egyébként több nemzetközi hírű magasugró is részt vesz majd, de természetesen a hazai élmezőny is képviselteti magát, így a magyar csúcstartó Győrffy Dóra, s a győri illetőségű trónkövetelő, Babos Rita is megmérkőzik.

Ugyancsak érdekes szám lesz a férfi rúdugrás. Itt a vállalkozó szellemű nézők azt is megtapasztalhatják, milyen magasságot kell legyűrniük a rúdugróknak. Ugyanis biztonságos technikai eszközzel felemelik őket abba a magasságba, ahová a versenyzők jutnak.

A közönség számára egyébként zsákoló bajnokság (kosárlabda), sportakrobata-bemutató, illetve "ugord át magad"-verseny biztosítja azt, hogy ne unatkozzanak. Utóbbinál mindenki kipróbálhatja, képes-e a gravitációt legyőzve átugrani saját testmagasságán.

A rendezvény a győri termálfürdő parkolójában lesz, és mindenki számára ingyenes.