Menü

2008.05.27.     Hozzászólás 0

Hajrában a Sportbarátok

Hamarosan végéhez ér a két hónapig tartó Sportbarát akció, így nemsokára kihidetésre kerülnek a legsportosabb intézmények. A hátralévő napokban azonban még mindig megváltozhat a rangsor!


Az idén először útjára indított Sportbarát akció az intézményeken (települések, iskolák, vállalkozások, klubok) keresztül igyekszik a szabadidős sportolást népszerűsíteni.

Örömmel tapasztaltuk, hogy az intézmények vezetői nagy számmal éltek a lehetőséggel, naponta érkeztek (és érkeznek még most is) az újabb regisztrációs igények a játékra. Érezhetően megnőtt az edzésnapló használóinak a száma is, tehát az akció sikere folyamatosan nyomon kísérhető.

Fontos ismét hangsúlyozni, hogy a Sportbarát akció sokkal inkább játék, mintsem verseny. A fő cél az, hogy minél több Sportbarát intézmény és ezzel együtt Sportbarát ember szülessen.

Bár már csak néhány nap van hátra, még mindig érdemes akár regisztrálni, akár megpróbálni még több tagot bevonni az akcióba, hiszen a játék végén értékes ajándékok várnak a Sportbarátokra!

Olvass többet a témáról: akció, sportbarát