Menü

2008.04.09.     Hozzászólás 0

Gyarapszik a Sportbarátok tábora

A játék áprilisi kezdete óta egyre több intézményt (iskolát, vállalkozást, klubot) ajánlanak a Sporbarát akcióban való részvételre, ami egyértelműen jelzi, hogy egyre többen vannak, akik szeretnék intézményüket Sportbaráttá tenni.


Ennek megfelelően egyre több intézmény is áll a Sportbarát akció képzeletbeli rajtvonalához, hogy a - szintén képzeletbeli - mezükön viselt intézmények nevét felírhassák a Sportbarát intézmények közé. Az akció második hetében már iskolák, sportklubok és néhány vállalkozás is jelezte részvételi szándékát, így egyre többen kezdhetik meg edzésnaplójuk vezetését intézményük számlájára.

Emlékeztetőül a játék lényege röviden:

A Sportbarát akció keretében azzal, hogy sportolsz, a saját intézménye(i)det is Sportbaráttá teheted. Azzal, hogy regisztrálsz a játékra, beállítod, hogy melyik intézménynek (iskolának, vállalkozásnak, településnek, klubnak) vagy a tagja, növelheted annak az esélyét, hogy a két hónapig tartó játék ideje alapján a Te intézményed legyen a 2008-as év Legsportosabb intézménye!
 

A szabadidős mozgást sosem késő elkezdeni, ha meg már eddig is szívesen húztál edzőruhát, csak rajta! Jelentkezz Te is a Sportbarát akcióra!