Menü

2009.01.06.     Hozzászólás 0

Energia Suli Sportmez Program – Használd az energiád!

Az Energia Suli harmadik tanévében – az energia-fizika témakörét feldolgozó internetes tananyagok és a Fizibusz oktató show mellett – az ELMű és az ÉMÁSZ útjára indítja új kezdeményezését, az Energia Suli Sportmez Programot is!

Hiszünk abban, hogy korunk egyik legfontosabb feladata és felelőssége az energiatakarékos, energiatudatos szemléletmód terjesztése, elsajátíttatása, melyhez saját energiáink kiaknázása, a mozgékony, sportos, egészségtudatos életmód is szorosan hozzátartozik.

Ezért társaságaink – az iskolaprogram keretein belül – fontos, kiemelten támogatandó célnak tartják, hogy a gyerekek tanulmányaik és egyéb elfoglaltságaik mellett elegendő időt fordítsanak a testmozgásra, sportra, testi energiáik fejlesztésére is.

Ennek jegyében a 2008/2009-es tanévben meghirdetjük az Energia Suli Sportmez Programot, melynek égisze alatt összesen 100 – a labdasportok valamelyikét űző – iskolai, illetve gyermeksport egyesület 1-1 teljes csapatgarnitúra, magas minőségű, feliratozott sportmezben részesül.


A pályázatok befogadása a 2008/2009. tanév során folyamatos, a támogatások odaítéléséről két részletben – a tanév első és második félévének végén – születik döntés, 50-50 támogatásra kiválasztott iskolai csapat, illetve gyermeksport egyesület kihirdetésével.

A tanév végére pedig meghirdetjük az 1. Energia Suli Bajnokságot, melyre a támogatásban részesült gyerekcsapatok kapnak jelentkezési lehetőséget.

Az Energia Suli Sportmez Program jelentkezési lapját és részletes pályázati tudnivalóit itt töltheti le.

100 sportcsapat az Energia Suli színeiben – Használd az energiád!