Menü

2008.03.18.     Hozzászólás 0

Egy hét szünet

Idén sem marad el az év első igazán várt iskolai szünete, a Tavaszi Szünet (március 20-25, egy-két nap eltérés iskolánként előfordulhat). Az időjósok szerint hideg közeleg, de azért érdemes csemegézni a szabadidős programok közül.

Egy hét sulimentesen, amikor azt csinálhatunk, amit szeretnénk. Használjuk hát ki és válogassunk a számos lehetőség közül!

Reméljük, hogy a szünet legnagyobb eseményét nem a számítógépen megdöntött újabb rekord fogja jelenteni, hanem egy klassz bringázás, focizás a haverokkal, vagy a családdal, egy izgalmas húsvéti túra, papírsárkány eregetés a parkban, vagy bármi más tartalmas szabadidős elfoglaltság.

Húsvét hétvége lévén számos túrázási lehetőség közül válogathatunk, melyek akár az egész családnak kellemes kikapcsolódást nyújthatnak. Nem egy túraegyesület szervez tojáskereső, vagy egyéb érdekes kirándulást.

Szigetbecsén idén is megrendezik a hagyományos Tojásfutást. Az eseményen hagyományos viseletbe öltözött legények viaskodnak egymással. Minden látogatót szeretettel várnak.

Akinek van lehetősége, most még érdemes ellátogatni valamelyik osztrák síterepre, mert jelentős mennyiségű hó esett a napokban.

Persze nem feltétlenül kell csatlakozni másokhoz, ha egy kis mozgásra vágyunk. Keressünk egy jó kis túra, vagy kerékpárútvonalat, látogassuk meg a legközelebbi zöldterületet és érezzük jól magunkat a szünetben is!

 

Mozgásvilág.hu