Menü

2007.04.11.     Hozzászólás 0

Itt a tavasz, kivillannak a női lábak

Tavasszal kellemes meglepetésre eszmélhetünk: melegben a hölgyek is lengébben öltöznek, mind gyakrabban villannak elő a szép női lábak. Ami a férfiaknak öröm, az a nőknek akár fejtörést is okozhat, hogyan is tartsák meg lábuk szépségét.


A szép és ápolt láb egyik titka a helyes, vitamindús táplálkozás. Az eper, a hal- és az olivaolaj táplálja a bőrt, sőt utóbbi kettő a vérkeringést is szabályozza. Hasonló pozitív hatással bír a vérereke a fokhagyma és a póráhagyma.

A bőr nedvességtartalmának megtartására fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Igyunk naponta legalább 2 liter ásványvizet, vagy teát. A kávéval csak óvatosan, mert erős a vizet hajtja, a zsírt megfogja!

És néhány gyakorlat a formás lábakért:

Kapaszkodjunk egy széktámlába. Egyik lábunkat lendítsük hátrafelé, amilyen magasra csak bírjuk. Közben a másikkal emelkedjünk lábujjhegyre, de a felsőtestet tartsuk egyenesen.
Ne tegyük le a lábat, hanem ismételjük meg a mozdulatot 20-30-szor. Majd csere. Naponta többször is megcsinálhatjuk. Jó hatással van a fenékre és a combra.
Gyalogoljunk sokat és a lift helyett inkább a lépcsőzést válasszuk.

Praktikus tanács és egyben jó hír is a hölgyeknek: egy szép, napbarnított láb jóval karcsúbbnak tűnik. Mindenki számára elérhetők az önbarnító testápoló tejek. Fontos, hogy megfelelően használjuk ezeket, különben akár foltosodást is okozhatnak. A szoláriummal pedig csak óvatosan és mértékletesen, nehogy megégjen a bőr!

- Mozgásvilág.hu -