Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   MAGYARORSZáG

Zichy Park Hotel****

7043 Bikács, Bikács-Kistápé liget .
+36-75/532-065
recepcio@zichypark-hotel.hu
www.zichypark-hotel.hu


Családbarát wellness szálloda Bikácson

Hotel
Galériáért katt a képre!

A szekszárdi dombvidék ölelésében, az egykori Zichy birtokon, 15 hektáros érintetlen természetes környezetben fekszik a pihenést és aktív kikapcsolódást kínáló Zichy Park Hotel**** komplexum.

A családbarát Zichy Park Hotel tartalmas pihenést, élményekben gazdag programokat kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A szálloda gyönyörű parkja, Bikács és környéke kiváló lehetőséget kínál sétákra, gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásokra, lovas kocsikázásra, kedvelt program a téli hóesésben a lovas szán is.

A Zichy Park Hotel család- és gyermekbarát szolgáltatásait, elhelyezkedését és mesebeli környezetét tekintve egy valóságos családi wellness paradicsomnak nevezhető.

Egyre több család keresi fel szállodánkat, hogy a nyüzsgő, nagyvárosi életből kiszakadva eltöltsön pár napot a természethez közel. A családok minden generációja megtalálja az igényeinek megfelelő szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget.

Vidéki wellness a Zichy Park közepén
Mivel is jellemezhetnénk röviden vidéki wellness szállodánkat? Leginkább talán a mesebeli természetet, a nyugodt, stressz-mentes kikapcsolódást és a családbarát jellegét emelnénk ki.

Mesebeli környezet, stressz-mentes pihenés
Erdők, mezők, lankás dombok, gyönyörű természet, vadregényes tájak, hatalmas, szabadba csábító park, kirándulásra ösztönző környék, ahol jó sportolni, wellnesselni, aktívan és passzívan időt tölteni, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni, pihenni. A Zichy Parkban megteszünk mindent azért, hogy az itt eltöltött napok zökkenőmentesen teljenek, és minden vendégünk életre szóló élményekkel hagyja el szállodánkat.

A szálloda kétszintes főépületéből varázslatos kilátás nyílik a vidékre. A skanzenszerű épületek a tornácos parasztház, a boros pincék mindenkivel elfelejtetik a nagyvárosok zaját.

A hotelhez tartozó halastó
Galériáért katt a képre! 

Családbarát hotel ízig-vérig
Joggal teheti fel a kérdést bárki: Miben más a Zichy Hotel gyermekbarát és családbarát oldalról, mint a többi családbarát szálloda?

Tágas terek a szállodában, gyönyörű, rendezett park, természet közelség, kristálytiszta vizű tó, nyugodt, vidéki hangulat madárcsicsergéssel, játszótér a gyermekeknek, szabadtéri és beltéri programok minden évszakban, külön családok részére kialakított szobák, de mondhatnánk azt is röviden hogy  minden, ami a családokról és a családoknak szól.

Gyermekbarát szálloda nem csak gyerekkel utazóknak
A Zichy Park Hotel gyermekkel és gyermek nélkül utazó családoknak egyaránt kínál igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat.

Kényelem és harmónia a Zichy szobáiban
A szálloda főépületében található családi szobák a 2 - 3 gyermekkel érkező családoknak kínálnak tökéletes elhelyezkedést, tágas terek és otthonos hangulat fogadja a vendégeket.

Pároknak, kisebb családoknak standard kétágyas, pótágyazható szobáinkat ajánljuk, melyek erkélyeiről messze belátni a környéket.

Tornácos házunk, a rusztikus, hagyományokat őrző, de minden mai kornak megfelelő igénnyel ellátott parasztház, valamint a tábori hangulatot árasztó 2, 4, és 6 ágyas szobákat felsorakoztató Vincellér házunk családok és baráti társaságok körében közkedvelt.

Zichy Zoo, az állati gyerekpark
A vidéki, falusi élethez hozzátartozó állatvilág széles palettája található meg a szálloda területén. A Tornácos ház baromfiudvara tele kakasokkal, tyúkokkal és csirkékkel, a szálloda Madárháza emuival mágnesként vonzza a vendégeket, de találkozhatunk itt fácánokkal és galambokkal is. A gyerkőcök legnagyobb élménye az állatok etetése.

De a sor itt még nem ér véget! A kiskacsák, a nyuszi család a malacok szintén nagy sikernek örvend. A gyerekek körében a  lovaink és pónilovaink, valamint Sutyi, a csacsi az állatok királyai, hiszen szállodánk lovásza segítségével fel is ülhetnek hátukra.

Lovak a parkban
Galériáért katt a képre!

A korán kelők és vállalkozó szelleműek segíthetnek az állatok gondozásában is, a reggeli órákban lehetőség nyílik számukra állatokat ellátni, etetni, lovakat csutakolni.

Az éles szeműek a szálloda saját tavában teknősbékákat is láthatnak.

Szállodai programok télen – nyáron
A Zichy Park Hotel minden évszakban, kortól függetlenül kínál programokat, hogy a felüdülés mindenki számára teljes legyen. A szállodai tavon lehetőség nyílik a horgászatra a partról és a két csónakunkból egyaránt. Mind a horgászat, mind pedig a csónakázás kiváló szórakozás a családoknak.

A hotel különféle játékokkal és homokozóval felszerelt játszóterét előszeretettel látogatják a fiatalabb vendégeink.

Tavasztól őszig megtelik a vidék kerékpárosokkal, tollasozók, asztali teniszezők, sakkozók  hadával találkozni a Zichy Parkban.

A nyári melegben a kültéri medenceparton és a Beach Barban felpezsdül az élet.

Zichy Park Hotel Wellness
Wellness világunk kialakításánál fontos szempont volt, hogy a család minden tagja számára egy időben nyújtson lehetőséget a kikapcsolódásra.

Beltéri, önállóan szabályozható élményelemekkel felszerelt medencénk minden generáció igényeit kiszolgálja, wellness részlegünknek ez a része az önfeledt szórakozás helyszíne. A medence mélysége és hőfoka a kicsi gyerekeknek is optimális.

Szezonálisan működő kültéri medencénk májustól szeptemberig áll vendégeink rendelkezésére.

Kültéri medence
Galériáért katt a képre!

A Zichy Park családbarát szolgáltatásai, programjai röviden:
állatos programok: gyermek lovagoltatás, póni lovaglás, lovas kocsikázás, háztáji állatok megismerése
- aktív kikapcsolódás: lengőteke, horgászat, asztalitenisz, kültéri óriás sakk, tollaslabda, strandröplabda, kispályás foci
- kényelmes elhelyezés családoknak: családi szobák, apartmanok, pótágyazható standard szobák - bababarát felszerelések korlátozott számban: kiságy, gyermek ágynemű, babakád, babaőr, cumisüveg melegítő, wc-szűkítő, járóka
- gyerekbarát étterem: gyermekmenük, etetőszék - kölcsönözhető kerékpáros gyerekülés

 

Logó 

Kapcsolat, foglalás:
Zichy Park Hotel****
H-7043, Bikács-Kistápé Liget
Telefon: +36-75/532-065, +36-75/532-066
recepcio@zichypark-hotel.hu
www.zichypark-hotel.hu

 

7043 Bikács, Bikács-Kistápé liget .
+36-75/532-065
recepcio@zichypark-hotel.hu
www.zichypark-hotel.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.