Menü

2006.02.10.     Hozzászólás 0

Squash OB

Várhatóan minden idők legszínvonalasabb magyar bajnokságát láthatják azok, akik a hétvégén kilátogatnak a Római Teniszakadémiára - jelentette ki a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnöke.
Az eseményt megelőző sajtótájékoztatón Elbert Gábor kiemelte: immár harmadik alkalommal ad otthont az óbudai sportkomplexum az év egyik legfontosabb magyar vonatkozású fallabda-eseményének. Ennek oka a korábbi években gyűjtött kedvező tapasztalat."A férfiak versenye világranglista-pontokért zajlik. Ennek köszönhetően a négy magyar élversenyző és a szárnyait bontogató fiatal generáció is viszonylag könnyen juthat PSA-pontokhoz" - tette hozzá a szövetség első embere.
Magyarországon tizennyolcadik alkalommal avatnak bajnokot a női és a férfi mezőnyben. A férfiaknál a címvédő Krajcsák Márk és a másodvirágzását élő, egyébként a legtöbb (nyolc) bajnoki címmel rendelkező Török András között dőlhet el az elsőség sorsa a szakértők szerint. A hölgyeknél jelenleg Szombati Edina vezeti a magyar ranglistát, és ezúttal is az ő végső győzelmét jósolják.
Forrás: www.squash.hu