Menü

2005.11.29.     Hozzászólás 0

Sógorpárharc MA este a CSC-ben!

Ahogy közeleg az izgalmasnak ígérkező Magyarország-Ausztria páros meccs időpontja, úgy szolgálunk egyre több információval. Kedden a Rádió Deejay-ben lesz téma a válogatott mérkőzés.
Az összecsapás előtt a nemzeti csapatot támogató Powerade jóvoltából a nézők között 10 karton, azaz 120 üveg Powerade italt sorsolnak ki.November 29-én, Budapesten a City Squash Clubban (Budapest II. Marczibányi tér 13.), 30-án pedig, Bécsben, a Manhattan Clubban csap össze a két gárda.
Az osztrák együttesben a PSA-ranglista 119. helyén álló Andreas Fuchs lesz a vezéregyéniség. Rajta kívül Aqeel Rehman, Jakob Dirnberger és Andreas Freudensprung képviseli majd a piros-fehér-piros színeket
“Mindenkit szeretettel várunk mindkét összecsapásra - mondta el honlapunknak Doktorits András. - A mérkőzések 18 és 19 órakor kezdődnek, két pályán, az első két mérkőzés 4. és 3. játékosok között zajlik ezek után kezdődik az 1. és a 2. játékosok összecsapása. Aki úgy gondolja, hogy eljön az itthoni mérkőzésre, ha tudja, jelezze ezt egy egyszerű e-mailben (dokia@freemail.hu), ha tudjuk, hány nézőre számíthatunk, igyekszünk mindenkinek ülőhelyet biztosítani.
A nézőktől az eseményen 1.000 forint költség-hozzájárulást kérünk belépő formájában, mivel mind az osztrák csapat vendégül látása, mind a másnapi kiutazás költsége eddig nem tervezett kiadás. Mindenkinek előre is köszönöm a segítséget!” - tájékoztatta a squash.hu-t a menedzser.
Forrás: www.squash.hu