Menü

2005.12.02.     Hozzászólás 0

Kipróbáltuk a fiatalokat

"Nagyon örülök, hogy végre Magyarországon is láthattuk játszani a válogatottat - értékelt honlapunknak Doktorits András. A nemzeti csapat menedzsere elmondta: a meccsek legfontosabb haszna az volt, hogy olyan fiatal játékosok kaptak lehetőséget, akik még soha nem próbálhatták ki magukat a válogatottban.


"A legutóbbi Európa-bajnokságon simán legyőztük az osztrákokat, ezúttal azonban fontosabb szempontjaink voltak a diadalnál. A jövő áprilisi kontinensviadalra készülünk, nemrég kezdtük a felkészülést, így nagyon lényeges, hogy megfelelő csapategységet alakítsunk ki."
"Olyan játékosoknak adtunk bizonyítási lehetőséget, akik egyébként kevésbé férnak oda a "nagyok" közé. ők még a munka legelején tartanak, de segítenünk kell őket a fejlődésben azzal, hogy ilyen alkalmakkor lehetőséget biztosítunk számukra a bizonyításra és a továbbfejlődésre."
"Örömteli, hogy több junior játékos is fontosnak tartotta, hogy elkísérje a válogatottat Ausztriába is. Természetesen köszönjük a mérkőzésre kilátogató szurkolóinknak a bíztatást."
"Köszönet illeti szponzorainkat is, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a két összecsapás. Az eseményt és a válogatottat támogatta a Colossal rendezvénytechnikai kft, a City Squash club, a Freeriders.hu, a powerade, a Rádió Deejay és a Kártyareklám."
Forrás: www.squash.hu