Menü

2006.02.20.     Hozzászólás 0

Bluenose Classic: Török az elődöntőig menetelt

Török András a negyeddöntőben négyszettes csatában diadalmaskodott walesi ellenfelével szemben, nem bírt viszont az első helyen kiemelt Shawn DeLierre-rel a 6000 dollár összdíjazású PSA-verseny elődöntőjében. A kanadai 3-1-re győzte le az RSE versenyzőjét.


A legjobb négy közé jutásért Töröknek a walesi Rob Sutherlandet kellett legyőznie. A negyedikként rangsorolt magyar az első szettet szoros csatában nyerte, a másodikat viszont rövidítésben elveszítette, A harmadik játszmában Török egy 11-2-es diadallal jelezte, hogy miként is képzeli el a meccs végkimenetelét. Bár a negyedik menet már nem volt ilyen sima, de sokkal fontosabb, hogy ezúttal is Török volt a jobb, így bejutott az elődöntőbe.
A legjobb négy között sokkal keményebb ellenfél várt a rózsadombi játékosra. Az első helyen kiemelt Shawn DeLierre elleni mérkőzés is 3-1-re cégződött, de sajnos fordított előjellel. A szoros szettek közül Andrásnak a másodikat sikerült hoznia, a harmadikban és a negyedikben azonban már a kanadai akarata érvényesült.
Forrás: www.squash.hu