Menü

2007.05.25.     Hozzászólás 0

III. Szörf Fesztivál

Múlt hétvégén (május 19-20-án) rendezte meg a Kiteline Sport Egyesület a III. Szörf Fesztivált a siófoki Aranyparton a Surfbeachen. A rendezvényt Gruber Attila (országgyűlési képviselő), Molnár Ákos (Szörf Szövetség) és Csaba Péter (Kiteline SE) nyitotta meg.

Az eseményre kilátogató több mint 600 ember részt vehetett sportversenyeken, megcsodálhatott extrém sport bemutatókat, megtekinthette a legújabb fejlesztéseket a szörf és kiteszörf világában, és este egy hatalmas buliban vehetett részt a Surfbeach faházában. A kétnapos rendezvényen a szörf világában még járatlanokat ingyenes kiteszörf és windszörf tanfolyam várta.

A hétvégi Szörf Fesztiválon windszörf, strandröplabda, csocsó, és kajakversenyeket rendeztek. A versenyek mellett bemutatót tartott a wakeskate/wakeboard sport élmezőnye egy új fejlesztésű csörlő (Gaboard winch) segítségével, siklóernyősök repültek a part felett, a strand előtt pedig a vizikengurusok siklottak. A parton a magyarországi szörf forgalmazók kiállítási standjain szerezhették be a legújabb felszereléseket az érdeklődők. Napközben és este a Bols Vodka promóciós lányai fokozták a hangulatot a Red Bull DJ-vel karöltve, aki igazi fesztiválhangulatot teremtett. A helyszínen sokan sátraztak, hiszen a Surfbeach egy jól felszerelt kemping területén helyezkedik el.


Windsurf pályaverseny

Samsung Kupa

Férfiak:

1.       Aljaz Maslo
2.       Vető Márton
3.       Veress Márton


Nők:

1.       Detre Dia
2.       Vértesy Mónika
3.       Cholnoky Sára


Freestyle:

1.                 Vető Márton
2.                 Utassy Loránd
3.                 Soltész István és Dobozy Dániel
 

Támogatók:            Siófok Város Önkormányzata, MKB Bank Rt., Samsung Electronics Magyar Zrt., Fundango, Red Bull, Indotek ZRt.

Médiatámogatók:     Elle Magazin, Sportpiac, Outdoorsport, Divatmarketing

Fotók:                   A rendezvényről készült fotókat kérésre nyomdai felbontásban elküldjük az érdeklődőknek. Fotók: http://www.kiteline.hu/index.php?page=mediatar&kategoria_szam=11&tar_id=138
Videó:                   A rendezvényről 3 CCDs kamerával készült felvételek szintén elérhetők.