Menü

2008.11.04.     Hozzászólás 0

Burton Filmpremier - It’s Always Snowing Somewhere

Már tíz éves hagyomány, hogy az aktuális Burton film premierje szorosan kapcsolódik a snowboard szezon kezdetéhez. Az idén sincs ez másképp, hiszen a hétvégi eseménydömping zárásaként, vasárnap este kerül sor az idei film premierjére.

A hétvégi menet a Reopening, Snowboard szezonnyitó bulival kezdődik a PLAY-ben (1173 Budapest Karolina u. 17), amely a XAFT (X Alternatív Filmfesztivál) nyitóbulija is egyben. A filmfesztivál programja szombaton a Vörösmarty moziban folytatódik, ahol mind a 64 nevezett film levetítésre kerül. Ezzel párhuzamosan a Hó-Show-ra kilátogatók is betekinthetnek a XAFT világába, hiszen a szervezők minden nap másfél órás Best of XAFT összeállítással kedveskednek a kiállításra kilátogatóknak.

 

A rendezvény csúcspontja a vasárnapi gála, a Ruttkai Éva színházban, mely 4 órakor veszi kezdetét. Az esemény egyik fő attrakciója – persze a döntős filmek mellett- a Kezdet Phiai Live Slam Poetry előadása lesz, melynek keretében jazz alapokkal aláfestett verseket halhat a nagyérdemű.

 

Innen már nem is érdemes hazamenni, hiszen nyolc órakor ugyan ezen a helyszínen veszi kezdetét az idei Burton film premierje. A film az „It’s Always Snowing Somewhere”, azaz a „Mindig havazik valahol” címet kapta. Nem véletlenül. A Burton Team egy egész éven át követte a telet, legyen szó az északi, vagy a déli földtekéről. Ennek eredményeképpen rengeteg anyagot sikerült felvenniük, mely egy dupla DVD-n került kiadásra.

 

Nézd meg a film előzetesét!

Szereplők:
Shaun White, Terje Haakonsen, Natasza Zurek, Gigi Rüf, JP Solberg, Heikki Sorsa, Nicolas Müller, Tadashi Fuse, Frederik Kalbermatten, Jeremy Jones, Jussi Oksanen, DCP, Mads Jonsson, Trevor Andrew, Keegan Valaika, Kevin Pearce, Danny Davis, Kazuhiro Kokubo, Mikkel Bang, Mikey Rencz, Peetu Piiroinen

 

Helyszín: 1066 Budapest Teréz Körút 62. (a Nyugati pályaudvar mellett).

 

A belépés ingyenes!
További információ: www.burton.hu; www.xaft.hu 
 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.