Menü

2007.12.13.     Hozzászólás 0

SPORT 2000 Your professional sport shop! A te profi sportboltod már Magyarországon is!

Biztosan vannak, akiknek a SPORT 2000 név ismerősen cseng, mert már valamelyik alpesi síparadicsomban találkoztak vele, de talán ők sem tudják, hogy 2006 óta hivatalosan jelen van a magyar piacon is.

Az Európában 3100 bolttal rendelkező üzletlánc legfiatalabb tagországa Magyarország és már itthon is több mint 10 nagyvárosban 14 boltjával találkozhatunk.

Az üzletkoncepció kicsit eltér a multinacionális cégekétől. A SPORT 2000 a már meglévő, jól működő szaküzleteket tömöríti magába és azok évtizedes tapasztalataira támaszkodva próbál a vásárlóinak magas szintű szolgáltatást és szaktanácsadást nyújtani. A kiskereskedők számára megadja a lehetőséget, hogy egy nemzetközileg elismert névvel és előnyös vásárlási lehetőségekkel a multik méltó versenytársai maradhassanak. 

A csúcsminőségű világmárkák mellett saját, exkluzív márkáit kínálja a vásárlók számára. A csak SPORT 2000 üzletekben kapható, STUF, HIGH COLORADO, V3TEC márkák mindig a legújabb divat trendekhez és technikai újításokhoz alkalmazkodnak! A vásárló biztos lehet abban, hogy az ő számára megfelelő minőségi terméket kapja kedvező áron!
Jelenleg az Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon összesen 470 bolttal és 150 profi síkölcsönzővel rendelkező anyacég, a SPORT 2000 Austria, a napokban ünnepli fennállásának 35 éves jubileumát és különleges szülinapi akciókkal lepi meg a magyar közönséget is!

MINDENKIT SZERETETTEL VÁR ORSZÁGSZERTE A SPORT 2000!