Menü

Hozzászólás 0

SÍ, TEREM/KLUB, BUDAPEST III. KERÜLET

K2 Funsports Club

1036 BUDAPEST III. KERÜLET, Pacsirtamező utca 16
453-0819
453-0818
Fax: 30/955-2728
mail@k2funsports.hu
www.k2funsports.hu

A K2 filozófia        
 


Úgy gondoljuk, hogy a sízés és snowboardozás alkalmas arra, hogy az ember tökéletesen kikapcsolódjon, megnyugodjon és feltöltõdjön. Ennek alapfeltétele a biztonság és a megfelelõ társaság, a környezet. Mi erre építjük a müködésünket. Olyan oktatókat alkalmazunk, akik képesek csapatban dolgozni, lendületesek, jókedvüek és természetesen megfelelõ szakértelemmel végzik munkájukat. 1994-es megalakulásunk óta rugalmasan a vendégeink visszajelzése alapján fejlesztettük szervezetünket, amely mára egy igen komplex, Magyarországon egyedülálló szolgáltatás körré nõtte ki magát.

Õsztõl tavaszig kondicionálló és felkészítõ edzéseket tartunk gyerekeknek - sízés, úszás, futás, bicikli - sportágakban. Nyaranként vitorlástáborokat szervezünk gyerekeknek és felnõtteknek, de van surf és wakeboard oktatás is.

Egész télen oktatunk sízést és snowboardozást, alkalmanként 10-12 oktatóval, így minden tudásszintnek és korosztálynak külön csoportja van. Délelõtt - délután egyaránt oktatunk. A K2 keretei között mûködik a sí és snowboard versenyiskola, a mozgássérültek képzése és versenyeztetése, felszerelés árusítása, szaktanácsadás, szerviz és még számos egyéb sízéssel és boardozással kapcsolatos terület.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.