Menü

2008.07.01.     Hozzászólás 0

Gyártás alatt a Raptor, a Magyar Fejlesztésű Lasertag

A magyar fejlesztésű lézerfegyver (ami igazából infra tartományban működik, mint az összes lasertag) gyártása már elkezdődött. Az érdeklődők számára a prototípusok megtekinthetők Budapesten, a III. kerületben.

A fegyver szett ára: netto 595 EUR + VAT, Magyarországon 145 000 forint+ 20% Áfa

BEVEZETő AKCIÓ:  Azon fegyver szettet vásárlók, akik legkésőbb 2008 július 30-ig kifizetik a vételár 50%-át, 120 000 forint + 20% Áfa kedvezményes áron vehetik meg a terméket. Az akció a készlet erejéig tart.
 
A szett tartozékai:

• Puska (gránátvetővel, rádiós kommunikációval, szoftveresen állítható jel erősséggel 6 fokozatban, amely egyedülállóan lehetővé teszi a zavartalan játékot akár épületben, sötétben és teljes napsütésben is, választható hang effektekkel és sok más extrával)
• Válltámasz,
• Záróelem (ha válltámasz nélkül játszunk)
• Érzékelők fejpánton (rádiós kommunikációval)
• Fejpántra mosható, tépőzáras védőburkolat

Minden vásárláskor ingyenes PC program jár, amelynek segítségével rengeteg beállítást variálhatunk a fegyveren, és a játékok végén statisztikákat tölthetünk le, nyomtathatunk. A PC program már 1 szett esetén is ingyenesen jár, nem kell 1000 dollárokat fizetni érte!

  
A további szükséges eszközök:

• Adapter + printer kábel, amelynek segítségével kommunikál a PC a fegyverekkel. Együttes áruk: 60 EUR + VAT, Magyarországon 14 600 forint + 20% Áfa. Adapterből elegendő 1 darab 1 játékhoz. Egy játéknál 1 adapterrel és 1 PC-vel kell az összes játékost felprogramozni.
• Töltő. 10 EUR + VAT, Magyarországon 2 400 forint + 20% Áfa, érdemes legalább 1db/szettet venni.
• Akku - 6db tölthető AAA és 1db 9 voltos tölthető elem

További információ, bemutató film a www.aboutlasertag.com oldalon (július végére a site is megújul, rengeteg információval).

 
 
Jelen adatok tájékoztató jellegűek, konkrét ajánlatért keresse a forgalmazót az alábbi elérhetőségeken:
 
Intager Kft.
info@aboutlasertag.com
www.aboutlasertag.com
+36 30 343 6328

Olvass többet a témáról: lasertag, magyar