Menü

Hozzászólás 0

PAINTBALL, TEREM/KLUB, BUDAPEST III. KERÜLET

Survive-All Magyarország

1033 BUDAPEST III. KERÜLET, Mozaik utca 8
1/351-0655
Fax: 30/677-1915
info@survive-all.hu
www.survive-all.hu

A SURVIVE-ALL® szervezetet 1992-ben Serge Doreleyers vezetésével a Holland Királyi Tengerészet oktatói és trénerei alapították, Hollandiában. Céljuk a hadseregben felhalmozott tapasztalatok segítségével, pszichológusok és vezetői trénerek közremködésével a fizikailag teljesen átlagos képesség emberek számára is teljesíthető személyiségfejlesztő és csoportépítő programok kialakítása volt. A szervezet megalakulása óta Hollandiában és Belgiumban folyamatos sikerrel valósítja meg programjait.

A SURVIVE-ALL® szervezet tízéves magyarországi mködése során felhalmozott tapasztalatok segítségével igyekszik egyre színvonalasabb, megrendelőink számára még hasznosabb programokat szervezni és vezetni. A programok tervezésében törekszünk a legnagyobb rugalmasságra, ezért lehetőség van a programok bármely kombinációjára, illetve a kivitelezhető egyéni igényeket és ötleteket is igyekszünk teljes mértékben megvalósítani. A már megszokott magas színvonalra garancia, hogy programjainkat szinte mindig saját alkalmazottakkal, saját felszereléssel, illetve az évek során szorosan együttmködő szolgáltató partnerekkel bonyolítjuk.

Lehetőség van a tevékenységünkhöz kapcsolódó különböző tárgyú indoor képzések, Túlélő Túrák előtti úgynevezett felkészítő foglalkozások, pl.: stresszkezelés, csoportépítés, irányítási technikák stb. lebonyolítására is. Ilyen felkérésre indoor partnerünket, a GROW Szervezet- és Vezetésfejlesztési Kft.-t bízzuk meg az együttmködéssel.

Cégünk hivatalos OKÉV engedéllyel rendelkezik!

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.