Menü

2007.10.19.     Hozzászólás 0

Politikusok is fociztak 10 percet

Az Országgyűlés Sportbizottságának csütörtöki ülése után a Foci körülvesz mozgalom tagjai már az ajtóban várták és kérték fel a képviselőket egy kis focizásra, akik közül akadt is egy csapatnyi bátor vállalkozó.


Bemelegítésként a lépcsőn gyalogoltak le az 5. emeleti tárgyalóteremből az Országgyűlés Hivatala melletti füves területre, ahol néhány percnyi melegítés és a csapatfotó után elkezdődött a játék. Bár a Foci körülvesz mozgalom tagjai készültek edzőruhával, a képviselők inkább saját "munkaruhájukban", ingben és elegáns cipőben rúgták a bőrt. Ahogy egy vérbeli sportbaráthoz illik!

 

Az alig három hónapja indult kezdeményezésnek először voltam élő szemtanúja és amit láttam, valóban meggyőző volt. Semmi sallang, csak a foci, csak a sport, a szabadidős mozgás, jókedv és kikapcsolódás. A meccs az első gólig ment, amit hosszú küzdelem után végül az összeszokott alapító-csapatnak sikerült megszereznie. A győztes csapat tagjai: Konta Barbara, Keleti Györgyi, Hevesi Tamás, Nacsa Olivér és Kuna Tibor.

 

A képviselők szemmel láthatóen élvezték a játékot és minden bizonnyal frissebben és üdébben néztek a nap hátralévő részére. A politikusok részéről Bánki Erik (a Sportbizottság elnöke), Almássy Kornél (a Sportbizottság alelnöke), Pál Béla (a Sportbizottság alelnöke), Szalay Ferenc (Szolnok polgármestere) és Tóth József (Polgár polgármestere) játszott a meccsen.

 

 

 

Mozgásvilág.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.