Menü

2007.08.03.     Hozzászólás 0

jorkyball.hu

Jorkyball-osok a foci mellett

Jorkyball: Európa legismertebb és legnépszerűbb 2-2 elleni focija. A futball XXI. századi innovációja. Kis területen zajló gyors, dinamikus, technikás játék. Közösség, csapat, öröm és barátok. Dinamika, gyorsaság, lendület és fair play.


„Foci, ahogy te akarod”

„A foci körülvesz” mozgalom: kezdeményezés, hogy láttassuk: a foci mindennapi életünk szerves része. Foci otthon, a munkahelyen, az utcán, a tereken, mindenhol.

A Magyar Jorkyball Egyesület vezetőségének szándéka, hogy együttműködjön minden olyan kezdeményezéssel, ahol a közösség fontosabb, mint a tevékenység maga. Ennek szellemében csatlakozik a „A foci körülvesz” kampányhoz.

A Jorkyball sportág, szerepvállalásával azt kívánja a kampányon belül demonstrálni, hogy a futball nem csupán gólra játszott verseny, hanem egy minden korosztály számára élvezhető játék, mozgáskultúra, ahol a főszerepet a fair play, a mozgás és dinamika kapja.

Eddig több mint kétszáz magyarországi jorkyball focista csatlakozott „A foci körülvesz” mozgalomhoz. Kérjük a hazai jorkyball focistákat, hogy amennyiben egyetértenek a kezdeményezés céljaival, csatlakozzanak a mozgalomhoz.