Menü

Hozzászólás 0

LABDARÚGÁS, TEREM/KLUB, BUDAPEST XVI. KERÜLET

METROSPORT

1162 BUDAPEST XVI. KERÜLET, Csömöri út 158.
1/406-5584
1/405-1050
Fax: 30/742-0480
metrosport@t-online.hu
www.metrosport.hu

METRO SPORT


A sportkedvelő közönséget, elsősorban a teniszezőket és focizókat várjuk a főváros pesti oldalán a Metro Sporttelep 20 ezer négyzetméteres, folyamatosan megújuló területén (XVI. kerület, Csömöri u. 158., János, Segesvári utcával határolva, busz megálló a gyalogos bejárat előtt).


Teniszpályák:

Tavasszal és nyáron 13 salakos, ebből 4 megvilágított és 2 AUSZTRÁL OPEN borítású teniszpálya áll a rendelkezésükre, télen 11 sátorral fedett, s ftött pálya.
Egész éven át van egyéni és csoportos oktatás gyerekeknek és felnőtteknek is. Nyáron tanfolyamok, táborok színesítik a kínálatot.
Félszázan állandó bérlőként biztosítják maguknak a helyet.

1-4-es pályák 

Image

5-12-es pályák

Image

AUSZTRÁL OPEN pályák

Image
Mfüves kispályás focipályák (a mf gumi őrleménnyel, kvarchomokkal van feltöltve) - az egyik palánkos, a másik vonalas kivitelezés. A tavaszi és nyári időszakban sötétedéstől a játék világításnál folytatható. Télen sátortető és ftés gondoskodik a sportolók kényelméről.

Image

Image


A pályákat állandó, vagy alkalmi bérléssel köthetik le, nyitva minden nap 6-tól 24 óráig.
Szerda esténként vendégünk a Magyar Média Válogatott csapata, amelyben közismert sztárok, híres zenészek, sport újságírók, egykori kiváló sportolók hódolnak a labdarúgásnak, de helyet adunk a jövő reménységeinek is, nálunk készülnek télen az FTC, RAFC és REAC utánpótlás csapatai, s itt mködik a Telek András Focisuli. Folyamatosan, évente 3 alkalommal rendezzük meg a Metro Kupa Kispályás amatőr foci bajnokságokat a megmérettetést, versenyt választóknak. Télen - nyáron - ősszel naponta zajlanak a bajnoki mérkőzések, szezononként mintegy 70 csapat részvételével. A nevezési díjért a csapatok legalább 14 meccset játszanak. A hét bajnoki csoport első és második helyezettjei a Bajnokok Ligája rájátszáson döntik el, hogy ki a legjobb a Metro Kupában. Ugyanakkor a csoportok utolsó két helyezettjének a Kis Bajnokok Ligáján adunk vigasz játék lehetőséget. Több mint 100 labdarugó csapatot foglalkoztatunk.


Fitness terem - 200 négyzetméteres légkondicionált edzőteremben lehet a kondit javítani, fejleszteni Atlas súlyzókészletekkel valamint erőgépeken és utána az öltözőkből nyíló szaunában, majd a recepción vásárolható energiaitalokkal, energiaszeletekkel lehet felfrissülni, fittebbé válni.


Két fedett teraszon meleg konyhás étterem, pizzéria és pub várja minőségi étel-, italválasztékkal a mozgás után megpihenni vágyókat.


A személygépkocsival érkezők két bekerített belső parkolót vehetnek igénybe.


Elérhetőségeink:


A recepción


Telefon: 1/406-5584 ill. 30 7 420 480
A www.metrosport.hu honlapon további részleteket olvashatnak rólunk.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.