Menü

2008.11.03.     Hozzászólás 0

Teszttáborban a hegyikerékpáros (Video)

A Merida Press Test Camp alkalmával a sajtó képviselői együtt tekerhettek az LTV Merida Racing Team és a Merida Maraton Team tagjaival 2009-es össztelós Meridákon. Nézd meg az erről készült videóbeszámolót!

 

A hazai bejegyzésű LTV Merida Racing és a Merida Maraton Team - CST révén vb-ezüst, Eb ötödik hely, világkupa-dobogók; megannyi – felnőtt és korosztályos – magyar bajnoki cím illetve dobogós hely a kupafutamokon – ez a 2008-as esztendő termése.

 

A hazai szaksajtó számára – a jövőt vázoló tervek mellett – erről is tartottak kétnapos, a 2009-es Merida kerékpárokat érintő teszttel egybekötött termékbemutatót a hazai forgalmazó és a klubok a mátraszentlászlói Kétkerék Vendégházban, a Merida Press Test Camp alkalmával, október végén.

  

A meridásokat erősíti Vinczeffy Zsolt is, aki először képviselte olimpiai játékokon Magyarországot; „Zerge” 2004-ben Athénban állt rajthoz, ma a hazai versenyeken inkább a szervezői oldalt erősíti. A klub rutinos, felnőtt versenyzői közé tartozik Vajda Márta, aki a különböző szakágakban összesen 33 bajnoki címet szerzett. Az extrém (UMF) vonalat – United Merida Freeriders – a sokszoros bajnoki és kupa-dobogós Nagy „Gizmó” Attila és Jakó András képviseli, mindketten a DownHill szakágban jeleskednek. Más technikai hátteret igényelnek az országúti kerekesek – éppen ezért ezúttal nem vettek részt a prezentáción –, a ferencvárosi bringások révén 2008-ban megannyi dobogós hely született.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.