Menü

2009.09.04.     Hozzászólás 0

Kékes DH - videó

Az volt a célunk, hogy a Mátra legmozgalmasabb hétvégéjén, más programokkal összeegyeztetve rendezhessük meg a versenyt. Ezért került péntek-szombatra a rendezvény.Pénteken 2 órától lehetett edzeni 8-ig. A szombati napon már szokásos "DH versenynapi program" volt.


A pályáról kevés rossz visszajelzést hallottunk, összességében mindenkinek tetszett. Egy élvezetes gyors pálya volt, néhány igencsak szűk és rövid kanyarral - ami nagyban nehezítette. Az edző napon szerencsére nem történt komolyabb sérülés. Ekkor már 20 versenyző nevezett be. Másnap sajnos az első körökben Kékesi István esett egy nagyot a köves szakaszon - ahol meg kell, hogy jegyezzem, minden körben hihetetlen tempót diktált - sajnos az esés miatt fel kellett adnia a versenyt, a kezét fájlalta. Reméljük azóta jobban van és ezúton is kívánunk neki jobbulást!Kékes Race Edit from MEX SPORT TEAM on Vimeo.Az időmérő nem teljesen úgy alakult ahogy terveztük, így csak a döntő futamok alapján hirdettünk eredményt. Az ebből fakadó kellemetlenségekért elnézést kérünk az érintettektől.


A pálya legjobb idejével Keresztes Péter nyerte a junior kategóriát - 3:20,03. Hobby kategóriában Keresztes László bizonyult a legjobbnak Tatabányáról, mögötti Füleki Ádám - akinek ez volt az első versenye - harmadik helyen pedig Bé (Németh Balázs) végzett.A seniorok között Rácz Feri, Dávid Örsi és Pápay Balázs között folyt a dobogós helyekért a küzdelem,pár másodperccel Borbély Fecó előtt. Elit kategóriában Székely András nyert, Döme (Demeter Balázs) és Titi (Szabó Attile) előtt.

Többen is meglepődve köszönték meg a dobogósok között kiosztott sok ajándékot. Örülünk, hogy örültök neki.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.