Menü

2011.12.15.     Hozzászólás 0

Vimeo.com

Eplény télen-nyáron

Az eplényi komplexumra mostantól nem csupán sí és snowboard páyaként kell gondolni, hanem ideje számításba venni a nyári kikapcsolódás tervezésénél is.


Előjáróban annyit tudunk a Síaréna nyári üzeméről, hogy a downhill mind profi, mind amatőr szerelmesei ki lesznek szolgálva, továbbá megfelelő terep kerül kialakításra a cross country-t űzők számára is. A biciklis sportok mellett számos egyéb szabadidős tevékenység kerül majd kialakításra.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel tud előrukkolni az elmúlt 4 évben nagy fejlődésnek indult síterep a nyári szezonra. Mindenesetre a „Bringaréna” egy teljesen új színfoltja lesz a hegyi kerékpározásnak Magyarországon, hiszen a bringaszállításra átalakított négyüléses felvonó itthoni terepen eddig nem tapasztalt kényelmet fog biztosítani a kerékpáros sportolóknak.

 

De kanyarodjunk vissza december közepére, hiszen a „Bringaréna” előtt még egy teljes síszezon áll, amely a korábbi évekhez hasonlóan sok programmal és még több hóval várja majd a csúszni vágyókat. A legközelebbi esemény a World Snowboard Day alkalmából a FUNpark kialakítása lesz. A snowboardosok javában izgulnak, hogy 18-án vasárnap fel tudják-e állítani az eplényi FUNpark-ot, hogy a szezonban először vegyék azt birtokba! Az időjárás előrejelzés pozitív, az esélyek jók, mindenki waxolhatja a deszkákat!

Jöjjön tehát az egyperces teaser, amelynek hosszabb változatát a következő hetekben láthatjuk.


 

-

 

 

A Síaréna üzemeltetői elmondták és hangsúlyozzák, hogy a készült videó illusztráció és csak hangulatcsináló a téli szezon elejére és a nyári beharangozására. Tehát, a biciklis sporttársaknak - akármennyire is szeretnék – nem lesz lehetőségük szabadon kerekezni a Síarénát övező erdőben, a biciklis terep kialakítása kizárólag az illetékes hatóságok felügyelete és jóváhagyása mellet fog történni.

Olvass többet a témáról: sípálya Magyarország

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.