Menü

2008.04.02.     Hozzászólás 0

Bringacsodák és színvonalas programok! PORT.hu Bringaexpo!- videó

Nem könnyű manapság jó expot szervezni, mert már nem feltétlenül kell kiállításra menni, hogy az újdonságokról infóhoz jussunk. A PORT.hu Bringaexpo már az újhullámos kiállítások közé tartozott, ami amellett, hogy egy profi kiállítás, remek szabadidős program is egyben.

Milyennek várunk egy bringa kiállítást? Először is legyen sok bringa! Ha lehet érdekesek, újak, speciálisak. Legyenek programok. Gyerekes programok is, hogy Apa nézhessen a bicikliket, Anya meg a gyerekekkel játszhasson. Nem maradjanak ki az „extrém” programok se, hogy a fiatalok ne unják magukat! Legyen tér, hogy ne érezzük magunkat úgy, mint csúcsidőben a 7-s buszon!

Hát ezt mind tudta a hétvégi PORT.hu Bringaexpo. A kiállított kétkerekűek közt megtalálhattunk összecsukhatót, fekvőt, olyan speciális versenygépet, ami inkább múzeumba való, annyira szép, aztán gyerekcangát, montit, versenygépet stb... A programok és a helyszín választása is a szervezőket dicséri. A Vasúttörténeti Park megfelelő teret és alternatív program lehetőségeket nyújtott mindenkinek!  Több szöveg helyett, inkább mindenki nézze meg az összefoglalót!

 

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.