Menü

2010.04.06.     Hozzászólás 0

Airtime

teljesen újraértelmezi a dirt stílust, a trükkök bámulatos összetettségét szinte már baletti szépséggel tárja a néző elé...

Baki Ádám (a Mountain Bike Rider c. könyv szerzője, kerékpáros újságíró) évek óta tervezi egy rendkívül nagy lassítással rögzített dirt film leforgatását, ami az UMF támogatásával és ridereivel 2010 elején végre meg is valósulhatott. A film a miskolci Factory csarnokban berendezett stúdióban készült Nagy 'Gizmo' Attila, Clemens Caudela, Lars Kleuters és Roland Harrer riderekkel és profi filmes csapattal. Különlegessége, hogy azzal a Weisscam kamerával készült, amelyet kifejezetten a szuperlassított HD felvételekhez terveztek, és egész Európában csak néhány helyen bérelhető.

 

"Olyan filmet szerettem volna készíteni, amely teljesen újraértelmezi a dirt stílust, a trükkök bámulatos összetettségét a valóságból kiragadva, szinte már baletti szépséggel tárja a néző elé", mondta a rendező. A torontói zeneművészeti egyetemen végzett Kutrik Bence zenéje tovább erősíti a film hatását.

 


Olvass többet a témáról: merida, umf, dirt

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.