aki keres, talál
Hirdetés
Zemplén

Tokaj - Tiszadob retúr

70Km Könnyű Túra

Tokaj környéki nyaraláshoz aktív programként ajánlható, egész napos, vízpartokhoz közeli, látnivalókban gazdag kerékpáros útvonal, amiből mi egy oda-vissza kerékpártúrát faragtunk.

#kerékpár
#123
#kerékpár
Magas-Tátra

Poprádi-tó e-bike túra

14Km Könnyű Túra

Látványos e-bike túra a Csorba-tó és a Poprádi-tó környékén, érintve a legszebb panoráma pontokat és végül a Menguszfalvi-völgyben a Majláth menedékházat.

#kerékpár
Magas-Tátra

Nem túl hosszú, ám annál látványosabb e-bike túra Ótátrafüredről a Tarajkán át a Tar-patakig, visszafelé pedig egy izgalmas köves lefelé gurulással.

#kerékpár
Karintia

Élménydús bringázás a Millstatti-tó körül bivaklátogatással és pihenéssel/fürdőzéssel az I. Karintiai Fürdőházban.

#kerékpár
Hirdetés
Mecsek

Könnyű, kellemes és látnivalókban gazdag tókerülő kerékpártúra, amely alatt 4 tavat is érintünk: a Pécsi-tavat, a Herman Ottó-tavat, a Kovácsszénája-tavat és az Abaligeti-tavat.

#kerékpár
Alsó-Ausztria

Lankás szőlőskertek, romantikus falvacskák és a nagyszerű kulturális örökség tanúságai lépten-nyomon. Ezen a túrán a bor és művészet kedvellői számos érdekességgel találkozhatnak rövid idő alatt.

#alsó-ausztria
#kerékpár
Alsó-Ausztria

A Helenen-völgyi útvonal a Heiligenkreuzi apátságig és vissza majdnem teljes szakasza erdőben halad, mely a nyári melegben nagyon frissítő élményt nyújt.

#alsó-ausztria
#kerékpár
Hirdetés
Alsó-Ausztria

Az EuroVelo 9 csaknem 77 km-es szakaszát, amely Bécset a Bécsújhely melletti Kleinwolkersdorffal köti össze, Thermenradweg-nek, azaz Termál-kerékpárútnak nevezik.

#alsó-ausztria
#kerékpár

Ezt a kerékpártúrát mindenkinek ajánljuk, aki az aktív napok között egy kis könnyed, átmozgató felfrissülésre vágyik, a tempó laza, nézelődős.

#kerékpár
Bajor Alpok

Eibsee kerékpárral

26Km Könnyű Túra

A 2962 méter magas Zugspitze Németország legmagasabb hegycsúcsa. Ennek lábánál található Felső-Bajoroszág legtisztább tava, a helyenként 35 méter mély Eibsee, melyet hét kisebb sziget tarkít és tesz varázslatossá.

#kerékpár
Zala

Majd 3 km-es erdei túránkon megismerkedhetünk a dél-zalai dombvidék szőlőskertjeivel és a nyugati irányba lejtő völgy szépségeivel. A völgyben láthatjuk a híres Szécsiszigetet, amelyet túránk végén érdemes meglátogatni.

#kerékpár
#túrázás

A Bledi tó környékén számos kerékpáros uticél található, többek között a Stol hegyen és környékén. A Bledtől kb. 11 km-re lévő hegy remek erdős kerékpárosvényeket rejteget.

#kerékpár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés