Menü

2007.07.13.     Hozzászólás 0

Önmegsemmisítős trendi bringa a Puma-tól

Egyre többen igénylik a kerékpáros közlekedést, illetve a közlekési feltételek javítását. A bringás réteg egyre nagyobb és nagyobb, olyannyira, hogy már a vezető ruhamárkák is érdemesnek találták e piaci réteg megcélzását.

Az autómárkák után lassan megjelennek a ruhamárkák logo-jával fémjelzett "trendi-bike"-ok is. Ezúttal a Puma rukkolt elő egy ízig-vérig divatbringával, s természetesen hozzá való kiegészítőkkel.
 

Első ránézésre szembetűnik az fiatalkorunk Camping-bringázós korszakából ismert vázcsukló, aminek segítségével egy könnyed mozdulattal összhajthatjuk kétkerekűnket és akár elhelyezhetjük a  csomagtartóban, vagy felszállhatunk a villamosra is vele.
 

A dinamikus és biztonságos haladást a nyolcsebességes váltó, valamint az első- hátsó tárcsafékek segítik, továbbá praktikus hátsó csomagtartót és kiegészítőként a kormányra helyezhető táskát is aggathatunk a bringára.
 

75286-pumacolor.jpg

 

Külön érdekesség az a beépített csőlánczár, ami egy esetleges feltörési kísérlet esetén használhatatlanná teszi a kerákpárt, így véve el a tolvaj kedvét az eltulajdonítástól. A megtámadott bringát ezután a szervízekben kizárólag a vásárlási igazolással javítják. (Lehet, hogy ez "trendy" megoldás, de talán egy ilyen "önmegsemmisítés" helyett egy hangos sípoló riasztó humánusabb megoldás lenne - szerk.)

75286-pumaspec.jpg

Az egyértelműen városi használatra szánt divatbringához - a webshop alapján - nagyjából 300 ezer forintért lehet hozzájutni.

- Mozgásvilág.hu -

Olvass többet a témáról: városi kerékpár, lakat, különleges kerékpár